Şimdi Ara

Bios Ayarındanmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir siteden virüs yedim ve bunun sonucu bilgisayarmı başkası yönetiyodu bnde format attm ama galiba o kişi bios ayarlarını karıştırmış olucakki bilgisayarmı açarken 1 kez power tuşuna basıyorum tam windows ekranı gelicekken birden kapanıyor ve yeniden başlıyor 2 ci seferde ise pc açılıyor . pc mi her açıcagım zaman 1 kez kapanıyor fix 75 gibi bişe yazıp kapandıktan snra tekrar açılıyor ve açılıncada başlat menüsünden bilgisayarımı kapat diyorum ekran kapanıyor ama fanlarım çalışmaya devam ediyor bnde power tuşuna basarak kapatmak zorunda kalıyorum sorun bios ayarlarındamı yoksa anakarttamı yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar .

• Senin biosunu karistiramamasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende anlayamadım format atmama rağmen pc düzelmedi :S
  • burada 3 tane bilgisayarcıya götürdüm bios ayarından dediler ama bios ayarını fabrika ayarlarına alıyolar sorun gene aynı
  • sistemini buraya yazarsan daha iyi olur.anakartının modelini işlemci ram vs? Sanki virüs hdd'nin boot kısmına yerleşmiş gibi görünüyor ama tam emin olmak lazım..
  • vırus bıle olsa bıos guncellemesı yaparsınız cozulur
    o bıostan degıldır hddnın mbr sınde bısey calısıyor olabılır format atarken tum bolumlerı sılıp yenıden bolumlendırın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.