Şimdi Ara

Bİos Boot'ta hiç bir şey görünmüyor ssd bile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar format atacaktım ama usb'yi görmedi bende bi yere girdim orda ssd ve usb markası vardı boot'ta usb yi seçtim ama biosa attı tekrar başlarken ve hiç bir şey yok ssd, realtek yada cd-rom hiç bir şey gözükmüyor ne yapmam lazım
     Bİos Boot'ta hiç bir şey görünmüyor ssd bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• furator F kullanıcısına yanıt
    1- Öncelikle ssd ve anakart arasındaki bağlantıyı sağlayan sata kablolarını kontrol ediniz .
    2-Eğer bağlantı sağlamsa bios ayarlarını varsayılan hale getiriniz .
    3-Bunlarda olmadıysa bilgisayar başlarken f8 tuşuna basınız ve boot seçimini manuel bir şekilde yapınız.
  • kardeşim f8 e bastım ama tekrar bios a girdi aynı şekilde bir şey değişmedi

Hocam bios pilini çıkartıp tornavida ile kısa devre yaptırınız.Power düğmesini kapatıp Bir kaç kezde start düğmesine basınız ki kondansatörler boşalsın . bi 5-10 dk. bekleyip pili yerine takınız .Biosunuz sıfırlanmış olacaktır.
  • kardeşim laptop ya yapamam böyle bir şey herhalde bilgisayarcıya götürmekten başka da çare yok

Save and exit başlığından restore default deyin sonra da save and exit diyerek kayıt edil çıkın. Daha sonra tekrar usb den boot edersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • restore edince boot menüsü gene boş oluyor güncellemeyi denedim ama bir şey değişmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.