Bildirim
Bios düşürme,elimde recovery si var.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
garantiniz bitti ise fan temizligi ve macun değişimi daha faydalı olacaktır. -
Garantisi devam ediyor ama macun zaten yenileyeli 4 ay oldu en az. Bir de bios update öncesi daha serindi ciddi ciddi. Aynı pc kullananlara sordum bizde bir ısınma yok dedler. Mx4 kullandım macun olarak. -
HP cihazlarda genelde bios düşüremiyorsunuz izin vermiyor. -
Recovery aldiğınız bios için şunu şununyapın 3 kere açılıp kapanacak yaziyordu ama ben emin olamadım. O yüzden konu açtım. Hangi modellerde bios düşüremiyoruz ? Yani hangi modelden kaynaklı bunu yazdınız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HP Elitebook,probook pavilion serilerinin çoğunda model bios düşmüyor. Bios recovery sadece mevcut bios'u veya bir üstüne update yapıyor.quote:
Orijinalden alıntı: expressimo
Recovery aldiğınız bios için şunu şununyapın 3 kere açılıp kapanacak yaziyordu ama ben emin olamadım. O yüzden konu açtım. Hangi modellerde bios düşüremiyoruz ? Yani hangi modelden kaynaklı bunu yazdınız ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X