Şimdi Ara

Bios düşürme,elimde recovery si var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,elimde hp bc200 laptop var ve bios güncellemeden sonra isilar arttı ve onlem olarak bios un recoverysini öncesinde almiştım. Sizce nelere dikkat etmeliyim bu işlemi yaparken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• garantiniz bitti ise fan temizligi ve macun değişimi daha faydalı olacaktır.
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Garantisi devam ediyor ama macun zaten yenileyeli 4 ay oldu en az. Bir de bios update öncesi daha serindi ciddi ciddi. Aynı pc kullananlara sordum bizde bir ısınma yok dedler. Mx4 kullandım macun olarak.
  • HP cihazlarda genelde bios düşüremiyorsunuz izin vermiyor.
  • mila12 M kullanıcısına yanıt
    Recovery aldiğınız bios için şunu şununyapın 3 kere açılıp kapanacak yaziyordu ama ben emin olamadım. O yüzden konu açtım. Hangi modellerde bios düşüremiyoruz ? Yani hangi modelden kaynaklı bunu yazdınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Recovery aldiğınız bios için şunu şununyapın 3 kere açılıp kapanacak yaziyordu ama ben emin olamadım. O yüzden konu açtım. Hangi modellerde bios düşüremiyoruz ? Yani hangi modelden kaynaklı bunu yazdınız ?
    HP Elitebook,probook pavilion serilerinin çoğunda model bios düşmüyor. Bios recovery sadece mevcut bios'u veya bir üstüne update yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.