Bildirim
Bios Güncelldikten sonra klavye çalışmadı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu bilen koca forumda -
biosunu güncellemenin klavyen ile ne alakası olabilir anlamadım işn gerçeği. başka bir klavye dene o zaman kendi klavyenin bozuk olup olmadığını anlayabilirsin öncelikle. -
eğer klavyen usb ise bazı bioslar update ederken biosu resetlio we tanımayabiliyor bios bu yüzden eğer usb bir klavye kullanıosan ps/2 bir klavye takıp bios ta usb zart zurt seçeneği olması gerek ama normaldede ps/2 kullanıosan we çalışmıosa bi yorum yapamıcam ama anakartının ps/2 yuvası yanmış olabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: bYJaMe
eğer klavyen usb ise bazı bioslar update ederken biosu resetlio we tanımayabiliyor bios bu yüzden eğer usb bir klavye kullanıosan ps/2 bir klavye takıp bios ta usb zart zurt seçeneği olması gerek ama normaldede ps/2 kullanıosan we çalışmıosa bi yorum yapamıcam ama anakartının ps/2 yuvası yanmış olabilir
ya zart zurt seçeneği yoksa byjame klavye çalışmayacak o zaman :) -
yaw benimkinde ölebi seçenek war asus koymuşondan dedim ama işte sorunun sahibi de zaten ortalarda yoq -
normal klavyeydi ama usb yide taktım olmadı sonra pili çıkardım tekrar taktım
yine yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X