Şimdi Ara

Bios Güncellemesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde AMD FX-6100 AM3+ var ve Gigabyte GA-870A-USB3L AM3+ anakart geliyor cuma günü, Acaba ANAKART AM3+ İÇİN BİOS GÜNCELLEMESİ iSTER Mİ? Direk işlemciyi taksam çalışır mı veya güncellemeden çalışmaz mı?

KULLANAN ARKADAŞLAR VAR MI VEYA FİKRİ OLAN ARKADAŞLAR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahmabel -- 1 Mart 2012; 17:01:29 >

• Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3801

Görüldüğü gibi işlemcini destekliyor.

Sitesinde böyle yazıyor ama Türkçe'ye çevirdim. AM3 + AMD Athlon FX Serisi CPU desteği etkinleştirmek için, anakart indirme bölümünde bulunan en güncel BIOS ile anakart güncelleyin.
  • Bios güncellemen gerekir ilk taktığında çalışmayabilir, çalışırsada hemen biosu güncelle bios destek kısmından hangi biosu desteklediğine bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 2 Mart 2012; 20:09:45 >
  • Linklere baktım. F4 sürümlü biostan itibaren işlemcinizi tanıyacaktır ve bu sürüm 26 Ağustos 2011 de çıkmış.Anakartınızın üretim tarihi ve içinde yüklü biosu önemli. F2-F3 bios ile gelirse anakartınız işlemcinizi tanımama durumu olabilir. Bu durumda ya bir tanıdığınızdan falan destekleyen işlemci bulup bios günceleyip kendi işlemcinizi takabilirsiniz veya güncellemeleri için servisine verebilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.