Şimdi Ara

Bios Has Been Reset hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3-4 aydır bu sorunu yaşıyorum hep enter tıklayıp geçiyorum bunun düzelme imkanı var mı ve seçtiğim seçenek doğru mu hep 1.yi seçiyorum. internette de tam doğru bilgi bulamadım. belki alakası vardır diye şunu da belirtmek istiyorum. pc yi çalıştırdıktan sonra yeniden başlat yapıyorum oyunlara girerken. bunu yapmadığım zaman oyunda 5 dk sonra pc kitleniyor hiç bir şey yapamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

• bir de şunu belirtmek istiyorum ssd aldıktan sonra bu problem olmaya başladı internette enter bios kısmını seçip ahcl yi ide yap diyorlar . bu ssd nin hızıyla ilgili bir problem yapar mı ?

• Merhaba forumdaş geçmiş olsun,

BIOS pili bitmiş olabilir mi?

Alıntı

metni:
    bir de şunu belirtmek istiyorum ssd aldıktan sonra bu problem olmaya başladı internette enter bios kısmını seçip ahcl yi ide yap diyorlar . bu ssd nin hızıyla ilgili bir problem yapar mı ?

Evet epey bir miktar performansı düşürür. Neden IDE yapacaksın ki neye istinaden onu önerdiler?

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

bios menüsüne girince zaten ide de olduğunu gördüm ahcl ye geçmeme gerek var mı ? bi de tek problem bu pil midir değiştirsem düzelir mi direkt yaklaşık 6-7 senelik bi bilgisayar ve saatte bi gerileme yok . internette belirtilerde saat geri kalması fln yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyroXDesigN -- 8 Şubat 2024; 13:27:46 >
  • evimde çok kullanmadığım eski bir bilgisayar daha var onun bios pilini alabilir miyim model numarası fln oluyor mu bu bios pillerinin

• TyroXDesigN T kullanıcısına yanıt

Eğer üstünde CR2032 yazıyorsa olur.

Anakartların çoğu CR2032 kullanıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.