Şimdi Ara

BIOS için F2ye basın gelmiyor klavye çalışmıyor SİYAH EKRANDA kalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ve üstadlar başlıkta da belirttiğim üzere "Windows'u yeniden başlat" seçeneğini seçtiğimde BIOSu açmak için menünün geldiği kısım gelmiyor öylece SİYAH EKRANDA kalıyor. Klavye çalışmıyor. (Klavyeden CAPS LOCKa bastığımda bu tuşun ışığı yanmıyor) Sebep ne olabilir? Bunu nasıl çözeriz?

Bu şekilde kalınca laptopun açma düğmesine basılı tutmak vasıtasıyla gücü kesiyorum. Tekrar açtığımda bir sorun yok. Kullandığım alet imzamdaki laptop. Vista Home Premium SP1 32 bit yüklü.

Format demeyin Toshiba desteğe mail attım çok bilmiş ablamız windowsu yeniden yükleyin dedi gülüm o değildir dediysemde dinletemedim hadi dedik gönlü olsun çakalım formatı attığımızla kaldık.(Maksat gönlü hoş olsun)

Yakın bir zamanda BIOSu update etmiştim. (Windows üstünden) Sorun burdan kaynaklanıyor tahminimce. Eski BIOS veriyonuna geri dönmeyi düşündüm ama internette ara ara eski versiyonu bulamadım. Toshibanın sitesinden de kaldırmışlar. Ayrıca bulsam bile eski versiyonu (bir kaç yerde okuduğum kadarı ile) windows üstünden BIOS DOWNGRADE yapılamıyormuş. Eski BIOS versiyonunu edinebilirsem DOWNGRADE işlemini nasıl yaparım? Disket sürücü olmadığı için CDye yazıp DOS ortamından halledilebilir mi?

Şimdiden yardımcı olmak için o değerli vaktini ayıracak herkeze teşekkürler.
    Biraz uzun oldu ama bana yöneltebileceğiniz muhtemel soruları baştan cevaplamak istedim.

NOT:Forumda genel arama yaptım. Tek tek başlıkları ve benzer konuları taradım ama sorunumun tam çözümüne ilişkin net bilgi bulamadığım için başlığı açtım.

• Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.