Bildirim
Bios kurulumu(480 tl)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaş burada rufus ile flashlıyor. ama türkçe değil.. onun izlediği yolları izlersen biosunu flaşlayabilirsin.
edit: bios resetlemeyi denedin mi ? (bataryayı ve AC şarj ucunu sök ve 1 saat kadar öyle kalsın) yada cmos pilini (varsa) çıkar geri tak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirac_35 -- 20 Eylül 2018; 20:51:57 > -
laptop u açıyorum biosta takılı kalıyor sağ sol filan yapamıyorum o halde flashla olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumboo2005 -- 21 Eylül 2018; 0:44:58 > -
Biosum tamamen çöktüğünde 50 tl ye yaptırmıştım, Ankaradaysanız önereceğim bir yer var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kadıköy e götür orada bir sürü tamirci var. Fişekle 50-60 TL yapsınlar. Abi kimse yapamadı 50 liram var halleder misin diye biraz ağlarsan fiyat uçmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X