Şimdi Ara

Bios Şifresi Resetleme? (Win7 x64) CMOS mu?, EEPROM mu? Ehillerden yardım lütfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
8.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asanbilir

ilk onu denemiştim oda sonuç vermedi teşekkürler

şu link işinizi görür

http://dogber1.blogspot.com/2009/05/table-of-reverse-engineered-bios.html
  • cevaplarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar sorun çözülmedi denemeigim yöntem bırakmadım heralde :D baktım olmuycak laptop parçalanmaya başladı windows 7 32 bit kurdum uyumsuzlugu çok ama en azından hiç yoktan iyidir ekran tanımıyor ama hiç yoktanda iyidir baya eski oldugu için driverlarda falan çok sıkıntılı bir makina v 2060 fujitsu siemens :( bunla idare edecem artık
  • konu hort ama Asus n61ja var bende kendi kendine bios şifresi değişti bugune kadar hiç şifre girmedim kafasına göre kitledi biosu pili çıkardım ilk açılışta şifre istemedi restart attım yine şifre istedi
    ne şerefsiz bi bios bu böle kafayı yedittirdi bios format die bişi olsa atıcam ama bilmiorum nasıl oluor
  • pili çıkarınca kısa devre yap bişey olmaz olan dolu kapasitörleri boşaltmandan başka bişey değil böylece hafızada temizlenmiş olur 20 sn felan kısa devre yap ama birden boşalmıyor elektrik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 26 Ocak 2014; 1:09:24 >
  • 4 yıllık konu fena hort olmuş :)
    Arkadaşlar ben M50Vc bilgisayarımın bios şifresini tekrar hatırlayarak çözebilmiştim bilginize.. :) (yaklaşık 2 yıl sonra :D )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.