arkadaşlar ne olduysa bilmiyorum ama çocuklar yaptı galiba...açılışta bios şifresi istiyor...şifreyi bilmediğim için bilgisayarı açamıyorum biosa da giremiyorum...araştırdım internetten ama bir çözüm yolu bulamadım...pili çıkarıp taktım olmadı...asus rescue passswordları denedim olmadı...lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim
Pil için konuya girdim ama denemişsin. Ben sadece bios pilini çıkar tak biliyorum. Onun haricinde çözüm var mı bilemedim. Normal windows sifresi falan olsa boot yoluyla programlarla veya en kötü format ile halledersin ama biosa karşı nasıl savaşacaksın bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: samtiger
Pil için konuya girdim ama denemişsin. Ben sadece bios pilini çıkar tak biliyorum. Onun haricinde çözüm var mı bilemedim. Normal windows sifresi falan olsa boot yoluyla programlarla veya en kötü format ile halledersin ama biosa karşı nasıl savaşacaksın bilemiyorum.
teşekkür ederim...bilgisayarı acamıyorum ki..direkt şifre penceresi geliyor...arkadaşlar yardım lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme