Şimdi Ara

Bios Uçtu Yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: delican77

Teşekkürler. ama o bahsettiğiniz programında çalışabilmesi için öncelikle biosa girilip usb den açılışın aktif edilmesi gerekiyor malesef bizde bios ve benzeri bir şey olmadığından sonuç yine sıfır Ama bahsettiğiniz bilgisayarcıyla görüşmemiz faydalı olacaktır.

Biliyorum arkadaşım bios zaten problemli olduğu için bu sekılde 3 -4 kişi problemini cozmuş.İster dene ister deneme senın bılcegın iş.Zamanım olduğu zaman programı test ederim.
  • quote:

Galiba burda yaptırabiliriz.

http://www.anakarttamiri.gen.tr/istanbul-anakart-tamiri.html

Galiba değil Arkadaşlar burada yaptırılmıyor malesef bu gün işi gücü bırakıp gittim telde kesin yaprız dediler söktüler taktılar sözde program yazdılar sonuç sıfır sonrada bir güzel paketlendim dükkandan yok şöyleydi yok böyleydi bizim powerimiz dandik git evde dene belki çalışır falan gibi laflar. Bu dakkadan sonra biosla uğraşacaklara dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.

• ve yeni anakartımla ilk mesaj Artık bununla takılacağız.Asus P5N-E SLI
  • http://www.anakarttamiri.gen.tr/istanbul-anakart-tamiri.html

kadıköy deki yer mi burası.

başka yere de baksaydın. kadıköy teknik servis dolu
  • Evet kurtaran diye bir yer yazıcıoğşunun en üstünde birde çocuk abi başka yerede götürme işlemcini ramını çaşarlar değiştirirler dedi temelli kıl oldum zaten 25 lira tamire vercez giderim 50 60 daha veririm sorunsuzunu alırım dedim yani kafam attı ama anakart duruyor genede yapabilecek bir yer bulursam garantili olarak yaptırmayı düşünürüm.
  • quote:

Evet kurtaran diye bir yer yazıcıoğşunun en üstünde birde çocuk abi başka yerede götürme işlemcini ramını çaşarlar değiştirirler dedi temelli kıl oldum zaten 25 lira tamire vercez giderim 50 60 daha veririm sorunsuzunu alırım dedim yani kafam attı ama anakart duruyor genede yapabilecek bir yer bulursam garantili olarak yaptırmayı düşünürüm.

Nereye çalıyorlar yahu nasıl iş bu ilginç gerçekten.

Sende Ram İŞlemci falan bunları götürme. Teknik servis bu tüm teçhizatları olması gerekir
  • Orası doğruda hani kendi bileşenleriyle açılsın açılacaksa makina diye ram cpu ekr kartınıda götürmüştüm ama baksana adamlar dükkandan yapamadıktan sonra kartı birde etrafa çamur atark paketlediler beni .Eh işte ne edersin ne yaparsın Güzel memleketimin güzel insanları.Yok yok kabahat bende ne işin var senin gül gibi çalışıp duran sistemin Biosuyla.
  • tamda bios güncellemesi yapmayı düşünüyordum ?
  • quote:

Galiba burda yaptırabiliriz.

http://www.anakarttamiri.gen.tr/istanbul-anakart-tamiri.html

iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalıyakalı

tamda bios güncellemesi yapmayı düşünüyordum ?

İki kere düşünmenizi hatta vaktiniz varsa üçüncüyede düşünmenizi öneririm.Zaten sisteminizde biosun tanımadığı bir bileşen falan yoksa birde biosla ilgili bir sorun yoksa durduk yere dur bi dakka biosun yeni sürümü çıkmış bi deneyeyim belki daha iyi olur gibi düşüncelere kapılmayın.Aynı zamada sisteminizde var olan sorunun hakikaten bios kaynaklı olup olmadığını iyicene netleştirin bios güncellemesi yapmadan önce uzmanlarda zaten böyle öneriyorlar.Bende bunları başıma bu işler geldikten sonraki araştırmalarım neticesinde öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delican77 -- 2 Ekim 2010; 17:05:58 >
  • Aynı sorun bende de vardı RAM'lari söküp takmayı dene bende işe yaradı. (Ama bütün ramleri sök sonra tak)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.