Şimdi Ara

Bioshock Infinite Burial At Sea (DLC) episode 1 ve 2 tr yama %100 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
9.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olayı anlıyorsun, ben bu yama ile mi oynadım hatırlamıyorum. Piyasada tek bir yama varsa bununla oynamışımdır. Çeviri kalitesini hatırlamıyorum, Uzun zaman geçti ama kafamda soru işareti bırakmadı yaması tüm bağlantıyı kurabiliyorsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani biraz anlarsınız fakat berbat yani. Cümleler türkçe bile değil. Yazılar, bölüm isimleri, görevler vs. fena değildi ama önermem.
  • Dün bende yamayla 10-15dk oynadım. Cümlelerde anlam düşüklükleri var. Ayrıca özel mekan isimleri de türkçeye çevrilmiş. DLC'lerin oynanış süreleri nasıldı bilen var mı. Bu şekilde devam ederse kaldırmayı düşünüyorum yamayı.
  • Ben geçen hafta oynadım ve gayette memnun kaldım. Eksikleri var ama o kadar da önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Oynanış süresi nasıldı hocam. Birde ikinci DLC'i oynadın mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Oynanış süresi nasıldı hocam. Birde ikinci DLC'i oynadın mı.
    İki dlc de bana yeterli geldi. Ama kasetleri felan okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC'leri oynayacak olanlara bilgilendirme yapayım.

İlk DLC yaklaşık 2 saat sürüyor. Geze geze, araştıra araştıra oynayanlar benim gibi 2.5 saati bulabilir. Türkçe yaması vasatın üstünde, anlatım bozuklukları falan var ama genel itibari ile hikayeyi anlıyorsunuz.

İkinci DLC bende 4 saat kadar sürdü. Zor seviyede oynamam ve her yeri araştırayım şeklinde ilerlediğim için uzun sürdü. Ama bunda en büyük etken save sisteminin saçmalığı. Bölgeden bölgeye geçişlerde save alıyor, ve bölgede kayıt almasını gerektirecek birşey yapmadıysanız yandınız. 2-3 dklık bir çatışmada öldüğüm için acayip koymuştu. Elizabeth'i kontrol ettiğimiz için mermi kapasitesi ve health daha az. Bu oyunu zevkli kılıyor fakat en basit düşmanda 2 mermide ölmek koyuyor insana bazen. :) Yamaya gelecek olursam vasatın altında, yanlış çevrilmiş veya hiç çevrilmemiş yerler mevcut. Yamayı kullanabilirsiniz fakat çok şey beklemeyin.

• teşekkürler.
  • yama gerçekten bu kadar kötü mü ya indirmeye korktum
  • balikekmekyedim kullanıcısına yanıt
    Episode 1 : İş görür,

Episode 2 : Vasatın altı.
  • Merhaba virüstotal linki yamanın virüslü olduğunu gösteriyor ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.