Şimdi Ara

BioShock İnfinite Sorunu GÜNCEL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdşlar ben bioshock infiniteyi çok beğenip yaklaşık 20 gb lık bi oyunu indirdim ama şöyle bi sorunum var ben oyunu kurup iconuna tıkladıktan sonra bana directx 10 or directx11 gibi bi hata veriyo çünkü benim ekran kartım directx10 vea 11 i kaldırmıyo (5 6 senelik bilgisayar sonuçta :D ) Şimdi benim şöyle bi sorum var bu oyunu directx 9 da açma gibi bi durum söz konusumu cevaplarınızı bekliyorum gerekirse bütün ayarları very low da oynıyım ama oynıyım yani :D Şimdiden cevap yazanlara çok teşekkür Ediyorum

• 4-5 senelikse zaten kaldırmaz dx9 oynatmaz
  • Muhtemelen kaldırmıyor.
  • tamam kaldırmadığını bende biliyorumda dx9 oynatması için bi çözüm varmı onu soruyorum ram ve işlemci uyuyor ama ekran kartı dx9 olduğu için açmıyor oyunu
  • Ekran kartının güncellemesini kontrol et, oyun korsan sa update lerini yap, orijinal ve update li ise ve hala çalışmıyorsa arkadaşların dediği gibi kaldırmıyordur.. hadi yaptın diyelim, en düşük ayarda bile rahat oynayamazsın
  • yok dediklerinin hepsini yaptım ekran kartı güncellemesini sürekli yapıyoryum zaten oyuna girmeden öncede yaptım zaten ama ekran kartımın dx10 veya dx11 kaldırması gerekiyomş internetten ekran kartı özelliklerine baktığımda dx9a kadar kaldırdığını öğrendm.Şöyle Düşün far cry 3 bile oynayabiliyorum grafik ayarlarını biraz düşürdüğümde ama bioshockda dondum kaldım dx9 ekran kartının bu oyunu açma gibi bi durumu varmı diye konu açtım bende GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerC -- 17 Mayıs 2013; 14:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerC

yok dediklerinin hepsini yaptım ekran kartı güncellemesini sürekli yapıyoryum zaten oyuna girmeden öncede yaptım zaten ama ekran kartımın dx10 veya dx11 kaldırması gerekiyomş internetten ekran kartı özelliklerine baktığımda dx9a kadar kaldırdığını öğrendm.Şöyle Düşün far cry 3 bile oynayabiliyorum grafik ayarlarını biraz düşürdüğümde ama bioshockda dondum kaldım dx9 ekran kartının bu oyunu açma gibi bi durumu varmı diye konu açtım bende GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM...

Farcry 3'ü açıp takılarak olsa da oynuyorsan kesin Bioshock'u da oynarsın..

Dur bi ben araştırayım.. Birşeyler bulursam sana pm atarım ÖmerC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bi çözüm bulursan çok müteşekkir olurum yani ram işlemci falanı filanı herşeyi uyuyor ama sırf ekran kartım dx10 desteklemiyo diye oyunu açılmazsa 2k games çok büyük bi ayıp yapmş olr yani dx 9 kullananlarıda düşünmesi lazmdı
  • quote:

Valla bi çözüm bulursan çok müteşekkir olurum yani ram işlemci falanı filanı herşeyi uyuyor ama sırf ekran kartım dx10 desteklemiyo diye oyunu açılmazsa 2k games çok büyük bi ayıp yapmş olr yani dx 9 kullananlarıda düşünmesi lazmdı

O ayıbı sadece 2k değil Crytek te yaptı da Farcry 3 ü açtıysa açması lazım Bioshock'uda..
    Nette de genelde zottirik çözümler var.. Adam gibi birşey bulamadım, bulunca sana PM atarım
  • Teşekkür ederim Uğraştığın İçin...
  • quote:

Teşekkür ederim Uğraştığın İçin...

Bulursam PM atacağım da sen oyunu hiç açamıyorsun değil mi? Hata verip oyun atıyor?
  • evet hiç açılmıyor eror message directx 10 or directx11 bla bla bişe yazıyor ama oyunu açmıyor
  • quote:

evet hiç açılmıyor eror message directx 10 or directx11 bla bla bişe yazıyor ama oyunu açmıyor

Hiç bişey bulamadım la.. Bende win7 32bit masaüstümde Act of War diye bi oyunu çalıştıramadım ama Dizüstü win7 32bit te çalıştırdım.. Senin sorunu (BioShock dx fix) ve bunu (Act of War dx fix) arıyorum kaç gündür.. Bulamadım düzgün bir şey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuusrodah -- 7 Haziran 2013; 11:22:14 >
  • valla ben umudu kestim sende ister ara ister arama valla oynıcam varsa da zevkim kaçtı :/ bidahada indirmem zatn 20 gb azmı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.