Şimdi Ara

BIOSTAR T-Power X58 video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
16.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ECS ve biostar anakartların kaliteli oldunu savunan süper zeki arkadaşlara newegg gibi yerlere girip kullanıcı yorumlarını okuyabilir ve diğer markların aynı modellerinn kullanıcı yorumlarınıda okuyup kıyas yapabilr sandıklarınn aksine kullandıkda oturup yorum yapiorz stickeri kendimzde yapıştırrz mesele o değil laf kalabalığı yapmayın
  • Güzel bir anakart, fiyat/performans ürünü ama x58 yonga setli bir anakart alacaksam markası kesinlikle Biostar olmaz.
  • ılk sormustum anakartıo deneyen varmı alıcam dıye aradan kac ay gectı baska anakart aldım vıdeo daha yenı yayınlanıyor hep benım şansıma olma bu şeyler.ah bide ben almadan önce olsaydı keşke.elien sağlık güzel test olmuş
  • güzel bişeye benziyo ama kullanmadan yorum yapmak saçma olur biras
  • Güzel anakart.Fazla detaya inilmemiş anlatım da ama iş yapacağa benziyor.İnceleme için teşekkürler DH
  • anakart güzel ama neden şu sata portlarını yatay koyarlar anlamıyorum, 4 tane dik 4 yatay koyun bari, anakart geniş olduğu için kaliteli kasaların çoğunda bile sabit disklerin altına geliyor ve montajı yapılmış bir anakartta sabir disk eklemek çok zor çünkü sata kablolarının ucu 3 cm sert plastik ve kıvırıp takarken sata portlarını kırma ihtimali var ve ben az daha maximusu kırıyordum. bide 6 sata yuvası bu anakarta yakışmamış 50 dolarlık kartlarda bile 6 yuva varken böyle üst düzey bi anakarta olmamış, ide kullanan azaldı benim gibi 3 optik sürücü ve raid düzeneği kullanalara ve ekstra disk kullannanlra yetmez
  • Paylaşımınız için teşekkürler.

video paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.
  • Güzel inceleme olmuş Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.