Şimdi Ara

Biostar TA690A ve Twinmos DDR2 800Mhz ram açılmama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir sistem toplamak için Biostar TA690A ve Twinmos 1GB DDR2 800Mhz ram aldım fakat PC açılmadı. anakart üzerindeki 2 adet led den biri yanmıyor. kitapçığındaki açıklamaya göre memory problemi! Ram i tek aldım açılmaması buna bağlı olabilirmi.

• tek ramle alakası yoktur başka bir ram ile denemek lazım
  • bnde tek ram la kullanıyorum ama bi arkadaşta yazmıştı foruma uymuyordu herhalde eger degiştirme imkanın warsa veritech ddr2 667 al
  • bios u resetledim ama yinede düzelmedi.
  • ramlerı degıstır.twınmos lar her borda uymuyor.onalr yerıne verıtech 800mhz al pasa pasa kullan.twınmos sorunlu ram cunku
  • Bütün slotları denedim bi sonuç alamadım. Ya çok canım sıkıldı ya
  • Ramlari vatandan aldım internetten, ocz veya corsair var ama fiyat olarak çok pağalı
  • veritech al süper oc oluo bn kullanıorum
  • teşekkür ederim arkadaşlar yarın bi vatan com. konuşayım iade edebilirsem bakıcam çaresine.
  • biostar am2 + 512x2 twinmos 800 mhz kullanan arkadaş var sorun yok , htb leri seçiyor ayrıva bende kingston ddr2 533 mhz leride seçti

kingston / twinmos / hı level 667 mhz lerde sorun yok
  • Arkadaşlar Vatancomputer de ocz, corsair, kingston, ve twinmos var.

1GB 800Mhz seçenekleri pahalı, heralde 1GB 667Mhz alıcam
    Twinmos'tan dilim yandığı için başka bir marka düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz birdaha sorun yaşamak istemiyorum.

Bu arada tek ramden vaz geçtim Dual çalıştırmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginX -- 27 Eylül 2007; 12:26:22 >
  • Kingston 667 mhz leri çok ucuz
  • GeiL
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27134

Uygun fiyata CORSAIR XMS2 1GB almanı öneririm...
  • Arkadaşlar bügun anakartı aldığım yere gittim. GOLD'a.
    Yeni bir 1GB 800Mz Twinmos denedik hiç problem çıkarmadan çalıştı.
    Ram arızalı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginX -- 27 Eylül 2007; 22:15:23 >
  • yeni sistem topladım.amd 4000+2 ve biostar t690g anakarta 2 tane 512'lik 667 mhz twinmosu dual bağladım herhangi bir problem çıkarmadı tıkır tıkır çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 28 Eylül 2007; 16:47:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.