Şimdi Ara

BİP Messengerın skype whatssapptan farkı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcellin bip messenger uygulaması diğer viber whatsapp skype den farkı nedir ona göre kullanmamızı gözden geçirelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajlaşma veya görüntülü görüşme ilk ay ücretsizdi galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burak01_ kullanıcısına yanıt
    en büyük fark kullanıcı sayısı bence. ama onun dışında web kullanımı vs. de olabilir.
  • neden whatsap değil bunu kullanalım.
    saçma geliyor bana.
    mantıklı olsa facebook bilmem kaç milyar tl ye bu whatsapi almaz kendi yapardı.

• Turkcell',n kendi çıkarttığı bir ürün işte niye bu kadar takıldınız anlamadım :) farklı bir alternatif. Yeni yükleyenlere vs. kampanyalar yapıyor örneğin 1 GB internet veriyor ve sadece BİP için kullanabilirsiniz diyor. İçinde çok eğlenceli emojiler ve capslerde var. Daha çok gençlere yönelik bir şey... Şuanda da güzel bir kampanyası var gençlere özel : Gnçtrkcll BiP ve Gece İnternet Kampanyası https://forum.turkcell.com.tr/t5/kampanyalar/gnctrkcll-bip-ve-gece-internet-kampanyasi/m-p/44291

Ben de yüklemiştim kullanıyor muyum? hayır :D çünkü şuan pek yaygın değil herkes hala whatsapp kullandığı için. Ama yaygınlaşırsa zevkle kullanırım ;)

• 14 milyar dolar yatırım yapan ve ses kalitesinde lider durumda olan Viber bile Whatsapp ile yarışamazken Turkcell'in bu işe girmesi oldukça saçma. Line, Wechat gibi uygulamalarda milyarlarca dolar yatırım yaptı, Skype'ın mobilde yaptığı yatırımın haddi hesabı yok ama hala Whatsapp'ın yarısı kadar olamıyorlar.
  • Geçen yıl yüklemiştim, açığa sebep oluyordu, 160 GB falan indirmiştim birkaç ay boyunca. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp Web sohbet ses sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

14 milyar dolar yatırım yapan ve ses kalitesinde lider durumda olan Viber bile Whatsapp ile yarışamazken Turkcell'in bu işe girmesi oldukça saçma. Line, Wechat gibi uygulamalarda milyarlarca dolar yatırım yaptı, Skype'ın mobilde yaptığı yatırımın haddi hesabı yok ama hala Whatsapp'ın yarısı kadar olamıyorlar.

Whatsapp bu işin devrimidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Juniormyw0rld
    Whatsapp bu işin devrimidir

Öyle tabi. Microsoft dahi kendi uygulamalarını kullanarak Whatsapp ile yarışamazken Turkcell'in yaptığı yatırım çok gereksiz. Şu an Bip uygulaması sebebiyle oluşan ses trafiğini karşılamak için ayda en az 100.000 lira harcama yapıyordur ve ayrı bir veri merkezi kurmuştur. Harcadığı paraya yazık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.