Şimdi Ara

Bir Akıl Verin?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben öyle yok oyun oynasın yok taklalar atsın:) diye bir telefon aramıyorum...
    çok nadir telefon alırım daha doğrusu telefonun başına birşey gelmediği sürece almam...
    telefonu elinden düşmeyen biride değilim bu yüzden öyle pahalı telefonlara bakmıyorum...
    benim için önemli olan kaplosuz interneti olsun sık kullanmasam da lazım oluyor...biraz yeni model olsun yani eski takaslardan olmasın misal akıllı telefon gibi...fiyatıda 350 olmadı 400 ü 1 tl bile geçmesin...
    aklımda Samsung S5360 Galaxy Y vardı benim işimi görür gibiydi az önce telefon araştırırken bimekste Samsung S6810 Galaxy Fame Blue diye bir telefona denk geldim dikkatimi çeken çoğu sitede 500 tlye yakın olan bu telefon 379 tl idi hatta o sitede S5360 Galaxy Y ile aynı fiyattı...
    telefondan çok iyi anlamam ama sanki S6810 Galaxy Fame daha özellikli bir telefon...zaten başka yerlerde ikisi arasında çok fiyat farkı var....
    benim sorum sizce hangisi daha iyi olur artıları eksileri nelerdir...çoğu kişi telefonlardan şikayet ederken yavaşlığından(bu iki telefon için demiyorum yani geneli) bahsediyor yavaş ta olmasa yani takıntı yapmasa da iyi olur...

• 500 tlye çıkabilirsen çıkamam demişsin yazıda ama lumia 525 var ki 800-900 tl ye kadar alacağın telefnların performansını verir akıcı çalışır donma yapmaz
  • Hocam 450-500 TL'ye çıkabilirseniz kesinlikle Lumia 525 almalısınız. Uzun süre gitsin demişsiniz en az 3-4 hatta 5 sene gider hocam. Bence gidipte young, fame gibi telefonlara para vermeyin ve Lumia 525 alın. Kesinlikle memnun kalacaksınız
  • Orijinalden alıntı: tr-enigma

500 tlye çıkabilirsen çıkamam demişsin yazıda ama lumia 525 var ki 800-900 tl ye kadar alacağın telefnların performansını verir akıcı çalışır donma yapmaz

çıkmamam lazım...
    açıkcası 400 tl bile fazla ama ondan aşağıda pek birşey yok gibi...birde 2 yaşında oğlum var aşırı derecede teknoloji delisi...telefon deyince kıyamet kopuyor ne kadar vermemeye çalışsak ta bazen alıyor...eski telefonumu da o bozdau öyle bir anda değil yavaş yavaş çaktırmadan hallediyor:) yani telefona verdiğim para ne kadar az olursa o kadar iyi olur çünkü bozulma ihtimali yüksek...

şimdi analdığım kadarıyla bu bahsettiğim telefonlar çok takılır diyorsunuz...
    birde nokia firması için el değişti eskisi gibi değil atık deniliyor... bu ne kadar doğru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarem -- 12 Mart 2014; 11:58:33 >
  • nokia microsoft anlaşması var ama bu bişey değiştirmiyo üretim yine aynı sadece wp8 telefon üretiliyor lumia 1520 çıktı yakın zamanda türkiye ye geldi yine malzeme kalitesi olsun akıcılık olsun hiç bir eksikliği yok 400 tl civarına wp veya ios telefon yok androidlerde kasma sorunu yapar diyorum daha düşük fiyata wp telefon bulabilirseniz rahat kullanırsınız ikinci el lumia 525 vardır belki bakmakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanPorsia

Hocam 450-500 TL'ye çıkabilirseniz kesinlikle Lumia 525 almalısınız. Uzun süre gitsin demişsiniz en az 3-4 hatta 5 sene gider hocam. Bence gidipte young, fame gibi telefonlara para vermeyin ve Lumia 525 alın. Kesinlikle memnun kalacaksınız

hıımmm sizde aynı cevabı vermişsiniz....cevabınızı yeni gördüm peki az önceki mesajım için ne diyeceksiniz...
    quote:

Hocam 450-500 TL'ye çıkabilirseniz kesinlikle Lumia 525 almalısınız. Uzun süre gitsin demişsiniz en az 3-4 hatta 5 sene gider hocam. Bence gidipte young, fame gibi telefonlara para vermeyin ve Lumia 525 alın. Kesinlikle memnun kalacaksınız

hıımmm sizde aynı cevabı vermişsiniz....cevabınızı yeni gördüm peki az önceki mesajım için ne diyeceksiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

nokia microsoft anlaşması var ama bu bişey değiştirmiyo üretim yine aynı sadece wp8 telefon üretiliyor lumia 1520 çıktı yakın zamanda türkiye ye geldi yine malzeme kalitesi olsun akıcılık olsun hiç bir eksikliği yok 400 tl civarına wp veya ios telefon yok androidlerde kasma sorunu yapar diyorum daha düşük fiyata wp telefon bulabilirseniz rahat kullanırsınız ikinci el lumia 525 vardır belki bakmakta fayda var

anladım peki nokia 520 ile 525 arasında çok fark varmı açıkcası ben 525 i yeni duydum...

bu arada cevabınız için çok teşekkürler...
  • 520 nin üst modeli denilebilir 520 512 mb ramle geliyor 525 ise 1 gb ramli cihaz fiyatları arasında fark yoktur hatta 525 bazı yerlerde daha ucuz gözüküyor 525 yakın zamanda 520 nin üst modeli olarak çıktı
  • sarem S kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen nokia android çıktığında tamamen bitmiş deniliyordu ama şu lumia telefonlarını çıkardığından beri baya ilerledi. Arkadasında microsoft var gerçekten çok da gelişecek gibi. Nisan gibi 8.1 güncellemesi alacak telefon daha da değerlenecek. Bence o fiyata başka telefona bakmayın Lumia 525 alın hocam. Beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Bazen keşke bende bundan alsaydım diyorum ama işte öğrenciyim sık sık telefon değiştiremiyorum. Bence siz alın hocam telefon harika bir telefon. Gerek kasası gerek stabilitesi 10 numara bir telefon. Stabilite derken yani telefona ne kadar oyun ne kadar uygulama yüklerseniz yükleyin 3 hatta 5 sene bile geçse telefon kasmaz. Ayrıca bu telefonlar mobil platformda en hızlı interneti kullanan telefonlardır. Bence başka telefonlara hiç bakmayın bu telefonu alın hocam. Başka da bu fiyata güzel bir telefon bulamazsınız zaten

• quote:

520 nin üst modeli denilebilir 520 512 mb ramle geliyor 525 ise 1 gb ramli cihaz fiyatları arasında fark yoktur hatta 525 bazı yerlerde daha ucuz gözüküyor 525 yakın zamanda 520 nin üst modeli olarak çıktı

hıım ram işinden biraz anlıyorum 1gb olması daha iyi tabi... açıklamalarınız için çok sağolun...
  • ne demek kafanıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz eğer ikinci el falan 400 lere bulabilirseniz kaçırmayın derim
  • quote:

Hocam aynen nokia android çıktığında tamamen bitmiş deniliyordu ama şu lumia telefonlarını çıkardığından beri baya ilerledi. Arkadasında microsoft var gerçekten çok da gelişecek gibi. Nisan gibi 8.1 güncellemesi alacak telefon daha da değerlenecek. Bence o fiyata başka telefona bakmayın Lumia 525 alın hocam. Beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Bazen keşke bende bundan alsaydım diyorum ama işte öğrenciyim sık sık telefon değiştiremiyorum. Bence siz alın hocam telefon harika bir telefon. Gerek kasası gerek stabilitesi 10 numara bir telefon. Stabilite derken yani telefona ne kadar oyun ne kadar uygulama yüklerseniz yükleyin 3 hatta 5 sene bile geçse telefon kasmaz. Ayrıca bu telefonlar mobil platformda en hızlı interneti kullanan telefonlardır. Bence başka telefonlara hiç bakmayın bu telefonu alın hocam. Başka da bu fiyata güzel bir telefon bulamazsınız zaten

cevabınız çok açıklayıcı olmuş ben bu 525 i bir düşüneyim...
    mesajınız için çok sağolun...

• quote:

ne demek kafanıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz eğer ikinci el falan 400 lere bulabilirseniz kaçırmayın derim

ikinci elede pek güven olmuyor diye düşünüyorum...

ben biraz düşünüp araştırayım gerekirse yine sorarım...

benim şimdi çıkmam lazım sonra yine foruma yine girerim inş...
  • sarem S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam dediğim gibi başka telefon bulamazsınız bu fiyata güzel olan. Bu telefon abisi 920'den eksikleri sadece ön kamera ve arka kamera flaşının olmaması. Flaşı dert etmeyin gerçekten güzel fotoğraflar çekiyor. Ön kameraya da bence gerek yok çok selfie yapmayacaksanız
  • bugün biraz dolaştım 525 hiç bir yerde yoktu ismini duymayanlar bile vardı:)
    netten baktığımda da sadece teknosa da var bize yakın teknosa da yok...uzağada gidemedim...
    yakından görüp incelemek istedim ama olmadı....nedense etrafımdakiler hep samsung kullanıyor.. açıkcası ben nokıanın diğer telefonlarını da hiç görmedim....
    benim için marka önemli değilde nokianın windovs 8 olması biraz kafamı karıştırdı normalde bilgisayarda bile windovs 8 kullanmadım başka bilgisayarda gördüğümdede baya yabancılıyorum...
    adroid benim için daha rahat olu gibi...
    anlıyacağınız iyice kafam karıştı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.