< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (91. sayfa)

-
-
Huawei p10 2017 hala aktif zehir gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 de 100 mu sarj ediyorsunuz ..20-100 seklinde mi kullandiniz (uzun süredir kullanan herkese de sormus olayim tabi..)
-
100 de 100 52 ay mi10t
ve hala bataryası 10 numara
kendi kullanımıma göre
-
Ben 2018'de aldığım günden beri gece taktıysam şarja sabah uyanınca çıkartıyorum. %100'ü kaç kere bitiriyor bilmiyorum artık 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
temmuz 2014-aralik 2017 gm discovery
aralik 2017-aralik 2024 xiaomi mi6
mi6 ekrani kwndi kendine basmasa halen kullanirdim sanirim.pil disinda bir problemi yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 16 Şubat 2025; 14:37:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2009-2015 arası nokia 5800
2015-2022 arası iphone 6s
2022-2024 arası iphone 13
2024 ve şuanda iphone 15
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xioami Mi 8 kullandım 7 sene hemde çok yorarak elimden hiç düşmedi online oyunlar oynadım. En sonunda 2 ay önce birden kapandı ve birdaha açılmadı. Hiç bişeyi yoktu birden gitti kalp krizi :) telefoncular yapamadı içindeki bilgiler gider dedi yaptırmadım bende yeni tel aldım Samsung m34 gayet güzel memnunum
Kırılana kadar, kamerası hariç çok fark etmiyor zaten telefonlar nesilden nesile.
-
iPhone 5s 5 sene
Mi 9t 5 sene
Artık telefon fiyatlarına yetişemiyoruz maalesef.Param olursa değiştirmeyi düşünüyorum.
benim değişiyor. ama en fazla 2 sene. hep orta seviye telefon kullanırım . aldığım en premium telefon iphone 14 pro idi. onu da bir seneden az kullanıp sattım
-
p20 pro 2018 aralık
honor magic 7 pro 2025 şubat
-
Telefonlar yeni birşey sunmadığı için güncelleme kesene kadar kullanacağım. 13 pro yu artık iphone 18 de mi değiştiririz yoksa ultra 27 de mi değiştiririz bilmiyorum:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3310 Gibi Bir Telefondan Akıllı Telefona Geçiş Yapmıyorsanız, Zırt Pırt Telefon Değiştirmek Artık Size Birşey Katmıyor. Artık Durmadan Yeni Model Çıkaran Markaların, Eski Modelleri İle Arasındaki Farkları Görünce, Ne Bu Şimdi Diyor İnsanlar. Örnek S24&S25 Gibi. Artık Maddi Durumu İyi Olup, Can Sıkıntısına Cihaz Değiştirenler Bile Uzun Kullanmaya Yönelecek. Çünkü Değişen Tek Şey Son Zamanlarda, Model İsminden Başka Birşey Değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 2 Mart 2025; 14:17:46 >
Custom rom mu
Bu kod ile Galaxy S25 Serisi alımında 2 kat Rewards puan ve İkili Kablosuz Şarj Cihazı hediyesi kazanıyorsunuz.
Haydi, bu fırsatı kiminle paylaşacağına hemen karar ver! Samsung.com/tr üzerinden yapılan alışverişlerde geçerlidir :
RFS-R2PY-GHSB-CBST
Kod daha kullanılmadı
-
Samsung A54 (1,5 yıldır kullanıyorum.) Samsung markasından memnun kalmadım bu yüzden gelecekte Samsung ile bağlantım kalmayacak.
Evde aile bireylerinden bahsedeyim.
Xiaomi Mi 9 lite 5.5 yıl oldu.
Redmi Note 7 ise 6 yıl oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X