Şimdi Ara

Bir araç 5 yılda 8 kez el değiştirmişse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar değerli arkadaşlar bildiğiniz/bilmediğiniz üzere bir araç arıyorum.Birtane istanbuldan araç buldum 2008 model 130bin kilometrede.Sahibiyle fiyattada anlaştım ama trafikten öğrendiğime göre 5 yılda 8 kez el değiştirmiş.Yani ben aracı alırsam 9. sahibi olacağım.
    Bilmediğim bir durum olabilir mi kafam karıştı sizce bir aracın 5 yılda 8 kez el değiştirmesinin sebebi ne olabilir.Sadece bir sahibinde araç 1.5 yıl kalmış o da muhtemelen sıfır alandır bir diğer deyişle 3.5 yılda 7 kez el değiştirmişte diyebiliriz.
    Var mı bir fikri olan babayiğit?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 7 Ocak 2014; 13:42:28 >

• Sasi numarasindan ve motor numarasindan farkli farkli sigortaciya sorgulama yaptir.. Sanayide guvendigin ustan varsa goster yoksa yetkili servisine gotur belki onlar ikinci ele ekspertiz yapiyorlardir yaptir ve serviste mutlaka bilgisayara baglat (en onemlisi bu).. Butun bunlarda birsey cikmazsa araban hayirli olsun..

El degistirmesinede takilmayin, esnaftir paraya ihtiyaci vardir satmistir.. Krediyle almistir kredisini odeyememistir satmistir.. Alan kullananin beklentisini karsilayamamistir memnun kalmamistir satmistir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o araba kısmetsiz demek ki alan hayrını görmemiş satmış :) Şaka bir yana, olabilir böyle şeyler 2. eli sıkı bir arabaysa el değiştirmiştir. Bilemezsin ki adam alıp satmak amaçlı mı aldı, para sıkıştı sattı mı, beğenmedi/beğendi alıp sattı mı?.. Tek çözümü var eski sahiplerini arayıp sormak o da ne kadar mantıklı siz düşünün. :)

Hayırlısı olması dileğiyle...
  • Önemli bir sorunu var..Alan hemen satıp kurtulmak istemiş..Ben böyle düşünürüm..Uzak dururum..
  • kronik bir problemi vardır ondan yoksa bir araba 8 defa satılmaz , uzak durulmalı kesinlikle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Merhabalar değerli arkadaşlar bildiğiniz/bilmediğiniz üzere bir araç arıyorum.Birtane istanbuldan araç buldum 2008 model 130bin kilometrede.Sahibiyle fiyattada anlaştım ama trafikten öğrendiğime göre 5 yılda 8 kez el değiştirmiş.Yani ben aracı alırsam 9. sahibi olacağım.
    Bilmediğim bir durum olabilir mi kafam karıştı sizce bir aracın 5 yılda 8 kez el değiştirmesinin sebebi ne olabilir.Sadece bir sahibinde araç 1.5 yıl kalmış o da muhtemelen sıfır alandır bir diğer deyişle 3.5 yılda 7 kez el değiştirmişte diyebiliriz.
    Var mı bir fikri olan babayiğit?

Benim ilk aklıma gelen durum ''Muvazaalı Satış'' (yani mal kaçırma).Araç sahibinin borcu vardır.Borcunu ödeyemeyeceğini anladığında eşine dostuna tanıdığına satıp(sadece aracı başka birinin üzerine yapar) malı elinden çıkarmış olabilir.Böyle durumlarda alacaklı olan kişi mahkeme kararıyla satışın iptalini isteyebilir.Alacaklı mahkemeyi kazanırsa araç elinizden alınır ve ihale yoluyla satılarak alacaklıya parası ödenir.Bu durumda bi ihtimal ben olsam kesinlikle bulaşmazdım.

• Sorunlu bir araç olduğu için alanlar hemen satmış kesinlikle uzak durulmalı

• Cevaplar icin tesekkur ederim vazgecildi.

• Arabanın kaç el değiştirdiğini nasıl öğreniyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Arabanın kaç el değiştirdiğini nasıl öğreniyorsunuz

Trafik şubeden tanıdık bir polise sorup öğrendim ben.Sanırım sigortacılarda biliyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.