WP ve Ske Belt Asaslar için sağlamlaşmaktaki en önemli takılardandır ap açısından dezavantajlı diyebiliriz ancak pk da ske belt+wp takan bir rogue son derece sıkı olur kolay kolay yatmaz. Şahsen extreme bir sin de aradığım takılar şöyle olur. +1 Elf Metal Earring +1 Rogue Earring +0 Dual Rol +1 Warrior Pendant(veya iron nec.) +0 Glass belt(olmadı iron belt oda olmadı ske belt)
+1 misal MattaF1x
dual elf metal+1 dual rol +1 skeleton belt warrior pend.+1
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
quote:
Orjinalden alıntı: dejavu2vie
bende dual re +3 iron necklace iron belt dual rol +2 chitin shell +8 set dual shard +8 war
lewel 70 nasıl char ama :D
ooo süper hangi private server
katılıyorum hangi private server şaka maka geçen beramusda adamın biri dual rol +3 dual re +3 +2 iron neck. +2 iron belt satıyodu
benimkide beramus!
private serwer die düşünen herkes buraya yazsın 10 kişiye ulaşırsanız ss leri koyacam. ama sizde morardığınız resimleri koyacaksanız :D
ewet sizleri dinliyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: dejavu2vie
benimkide beramus!
private serwer die düşünen herkes buraya yazsın 10 kişiye ulaşırsanız ss leri koyacam. ama sizde morardığınız resimleri koyacaksanız :D
ewet sizleri dinliyorum..
Ulan buda yeni moda oldu yok 2 sayfa olursa yok şu kadar ilgi olursa koyacaksan koy moraracaksak moraralım artistlik yapma.
tek senin için mi koyacam sen zaten morsun!
toplanında gelin :)
quote:
Orjinalden alıntı: KaizerR
Warrior um var ve sıkıldım yan char acmayı düsünüyorum assasian acıcam sadece etkisini soruyorum bilenler cvp lasın bilmeyenler lütfen post açmasın
:D ainen öYL eolsada kullansak :D
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
WP ve Ske Belt Asaslar için sağlamlaşmaktaki en önemli takılardandır ap açısından dezavantajlı diyebiliriz ancak pk da ske belt+wp takan bir rogue son derece sıkı olur kolay kolay yatmaz. Şahsen extreme bir sin de aradığım takılar şöyle olur. +1 Elf Metal Earring +1 Rogue Earring +0 Dual Rol +1 Warrior Pendant(veya iron nec.) +0 Glass belt(olmadı iron belt oda olmadı ske belt)
+1 +1 +1 +1
Süper şahsen bende aynen katılıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme