Şimdi Ara

bir b.k anlamadım bu işten.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar bir dost kazığından sonra insanlarla iletişim kurmak yada onlarla konuşmak içimde gelmiyor. onun içinde 4 senedir hiç arkadaşım yoktur.okulda mahallede yada dershanede insanlara slm verip geçerim.4 senedir insanlar ilişkim bu düzeydedi.kimsede böyle bir insanla arkadaşlık kurmak istemez.sorun şu ki bir kız gelipte benimle konuşması(ben konuşmazken.he deyip geçiştiriyorum.),derste gelip omzuma vurması,ayakabısıyla ayağımı ezmesi,geçerken bilerek çarpması(hiçbirine karşılık vermezken)(nerdeyse 1 ay böyle geçti),son bir hafta dershane çıkışı pizzacı-kumpirci-dönerci-pastacı derken günün 12 saati birlikteydik.buralara giderken hepsine o beni davet etti.facebooktaki paylaşımlarımı beğenmesi yada paylaştığı şeylerde imalı sözler yazması cabası.tam yelkenleri suya indirdim kıza teklif edicem sinemaya davet ettim gelmedi.sahili gezelim dedim gelmedi.her akşam face te 5-10 dk konuşurduk.son iki gün slm diyom slm diyor dedikten hemen sonra facede çıkıyor.sizce bu kızın amacı nedir?insanlarla o iletişim o kadar azki bu kızın ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.

• Face ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    N'oldu ki şimdi buna ???
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.