Hadi ya durum o kadar vahim mi. Gerci benimde umudum kalmadi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir bakar misiniz? (3. sayfa)
-
-
bayan kadın kız farketmez hocam dediklerim erkek kız farketmeksizin geçerli
sizi üzen biri varsa silin o kişiyi. onunla doğmadınız onunla var olmadınız ki onsuz yapamam diyin. yaparsınız kimse sizden değerli değil
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sunshinee1Hadi ya durum o kadar vahim mi. Gerci benimde umudum kalmadi
Kafa yapını değiştirmezsen geç evlenirsin.
-
Anladimmm unideyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 mesajla milleti nasıl çözüyorsunuz
Mezun olmadan tanışıp kaynaşmaya bakmak lazım. Hem diğer kişiyi daha iyi tanırsınız
Ben baslatiyorum. Neler yapiyorsun falan dedim gecen calisiyorum dedi beni hic sormadi. Bir bir bucuk senedir var kiz yurtdisina cikiyor ben fazla surmez biter sandim ama hala devam ediyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: mrkrc
2 mesajla milleti nasıl çözüyorsunuzKonu sahibi bayan hocam.2 ablaya sahibim.Yanılma payım düşük.Kızları az çok tanıyorum
-
Hocam olabilir ama nick’ten filan mı anladınız! Ablalardan gördüklerinle tanıman biraz zor
quote:
Orijinalden alıntı: mrkrc
Hocam olabilir ama nick’ten filan mı anladınız! Ablalardan gördüklerinle tanıman biraz zorKonu sahibinin tavsiyelere verdiği cevaplardan bu kanıya vardım
-
Tesekkur ederim dusundugun icin
Şu ilişkisi olan insanları çok samimi değilseniz rahat bırakın. Kendinizi onların yerine koyun. Milletin arasını açarsanız, elbet bir gün sizinkiler de açılır
Aman yaa kimsenin arasini actigim yok
quote:
Orijinalden alıntı: Sunshinee1Aman yaa kimsenin arasini actigim yok
Çoçukla mesajlaşmanın amacı ne peki etkileyip sevgili olmak değil mi? dolaylı yoldan açmış oluyorsun işte.
-
Ben üzgün değilim elhamdülillah ama piyasada çok mal var.
Sevgili olma olayi yok hem beni istemedi onceden hem sevgilisi var
quote:
Orijinalden alıntı: Sunshinee1Sevgili olma olayi yok hem beni istemedi onceden hem sevgilisi var
Konuşma sebepin ne o zaman ? Böyle sadece kendini yıpratırsın
-
tmm işte sizi düşünmeyeni daha fazla düşünmeden devam etmek lazım.
-
Orasi oyle. Vazgecemedim işte. Belki biri olsa unuturum..
quote:
Orijinalden alıntı: Sunshinee1Orasi oyle. Vazgecemedim işte. Belki biri olsa unuturum..
Aklında biri varken başkasıyla olamazsın.Önce unutmaya bak.Kimseyi sevdiğini unutmak için de kullanma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 24 Haziran 2020; 0:12:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X