Arkadaşlar bende 1 - 1,5 ay önce 2. el bir tane xbox aldım. 2006 üretimi sanırım. 2 orjinal kol+3 tane de orjinal oyunu vardı. 20 gb harddisk vardı ayrıca. kabloları falan sağlamdı. bu arada cihaz fw sizdi. çocuğu tanımıyorum hatta yakın şehirlerde bile değildik.
Ben büyük bir risk olarak bu cihazı 280 tl aldım. üstüne 30 tl civarı da fw parası vererek 310 tl civarı bir rakama aldım. Kime sorduysam uzak dur dedi. Ama işte ben kaşındım ve aldım. Bu süreye kadar gayet memnunum.
Amaaa şimdii sorarsan yine alırmısın diye hiç yaklaşmam zira cidden şu an heran bozulabilir diye tedirgin olmaktan gına geldi.
Bu işi yapmış bir adam olarak bende 0 alman gerektiğini düşünüyorum.
2.el banlı jasper al 300 civarı, kalan parayada oyun kol kablo vs alırsın kafanda cebinde rahat olur
2. el banlı jasper bulabilir miyim ? Arkadaşlar eğer bildiğiniz iyi fiyatlı ilan varsa, buraya yazarsanız veya özelden mesaj atarsanız çok sevinirim ...
hocam zaten 400lira bunu alacaksan 400ü gözden çıkarmışsın demektir ver 25-30 daha sıfır bansız al
Sıfır bansız olması birşey değiştirmeyecek ki. Fw yapıldığı an banlanacak o makina. Ayrıca extradan 1 gamepad ve 1 HDD var. Oyunları saymıyorum bile. Onun için 2. el jasper biraz mantıklı gibi. Eğer varsa bildiğiniz 2. el jasper ilan söylerseniz çok sevinirim...
iyi de banlı makinada hdd kullanamazsınki tek bir artısı gamepad kalıyor ki gamepad'e sıfır makina tercih edilir
Hocam banlı makinede HDD kullanılıyor. HDD daha yeni banlananlarda kullanılmamaya başladı. Yoksa eskiden banlanmış olan makinelerde kullanılıyor.
bedava verseler almam çünkü ekstra masraf çıkarır
quote:
Orijinalden alıntı: muzaffersezen
Hocam banlı makinede HDD kullanılıyor. HDD daha yeni banlananlarda kullanılmamaya başladı. Yoksa eskiden banlanmış olan makinelerde kullanılıyor.
şu son ban dalgasında banlanan makinelerde hdd kullanılmıyor jasper'lar bir önceki ban dalgasında olmadığı için eski ban dalgasında banlanmış jasper bulma imkanın yok
cebinde 400 tl varken ve üstüne 30-40 tl daha ekleyip sıfır jasper alma imkanın varken banlı yada bansız gidip 2. el xbox alırsan saçma sapan bir iş yapmış olursun. xbox360 sorunlu bir makine. 2. elinden hayır gelmez. 50-100 tl kar edecem diye kendine macera arama. sıfır al
tamam haklısın arkadasım ancak bu aletın sıfırındada hayır yok bozulabiliyor.bende alacam 2009 falcon bordlu oda falconlar kotu diye alma alma dediler aklımı cevırdıler her falcon bord 3k gorecek dıye bıse yokkı bence yda her sıfır sorunsuz olacak dıye tamam sorunlu alet ama bırazda sans ısı elektronık.
Şu an banlı bütün jasperlar HDD den oyun oynatamıyor mu yani ?? Peki bunun bir çözümü var mı ?
Var Atik Elektronik 60 tele
quote:
Orijinalden alıntı: muzaffersezen
Şu an banlı bütün jasperlar HDD den oyun oynatamıyor mu yani ?? Peki bunun bir çözümü var mı ?
evet banlanmış jasperlar hddden oyun oynatmıyor anca 2006-2007 üretim banlı xboxlar hdd'den oynatıyor çünkü bundan önceki ban dalgasında hdd'ye zarar gelmiyordu
çözümü var atikde 60-70tl arası ama zaten bunu vermişken 0 alınır
hmm, o zaman sıfır jasper alıp hiç live e girmeden mi oynamak zorunda kalıyoruz...
la get atike paramı verirlir ankara konsoltürk 40 lira ırmak toysland 50 liraya yapıyo aynı işlemi
KULE TEKNOLOJİ DE ELİT FW Lİ 695.00 TL ----------ARCADE FW Lİ 465.00 TL DİR . ADRES VEREYİM GİT BİLGİ AL İSTERSEN İZMİR 1.CADDE IHLAMUR SOKAk NO 12/C KIZILAY/ANKARA