Şimdi Ara

BİR BAKARMISINIZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.FENDER Squier ANFİTY STRATOSCER ELEKTRO GİTAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.AMA AKLIMDA 3 SORU TAKILDI.
    1)HSS İLE SSS ARASINDAKİ FARKLAR NELERDİR.BEN HER TARZ DİNLİYORUM.BLUES ROCK ALETRNATİV ROCK METAL ROCK.HANGİSİ DAHA İYİDİR.HSS Mİ SSS Mİ.
    2)BULLET STRAT İLE ANFİTY STRAT ARASINDAKİ FARKLAR NELERDİR.HANGİSİ DAHA İYİDİR.NEDEN
    3)BU GİTARLA İYİ BİR AMFİ İLE RAHATLIKLA METAL YAPILIYOMUŞ DOĞRUMUDUR.
    BİDE TELECASTER Mİ STRATOSCER Mİ HANGİSİ DAHA İYİDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealFalcon -- 6 Şubat 2014; 15:50:21 >

• 1-metal yapacaksan hss olması lazım. gerçi hss ile ne kadar metal yapabilirsin onu bilemem.
    2- affinity daha iyi bunu sana diğer konuda söylemiştim. kullanılan materyaller daha kaliteli.
    3- amfiden kastın efektli kombolardır herhalde. bu gitarla metal yapan ben görmedim. telecaster alırsan metal yapamazsın. blues-jazz gitarı tele.

madem metal yapacaksın niye strat alıyorsun? hh manyetikli bir gitar al rahat et.
  • gtrskyline kullanıcısına yanıt
    kardeş sonuçta fender bir gitar her türlü rock dinliorum.sadece metal değil ama metal de yapmak istiyorum.http://www.gitarteknikleri.com/watch.aspx?v=Squier%20Bullet%20HSS%20Stratocaster%20_339
    şu siteye bir bak derim.bu gitar metalde gayet başarılı bence.diğer tarzlardada fender kalitesi ortada gözüküyo.ama aklıma takılan 2 şey var.sss mi hsss mi bu 1.bullet mi anfity mi bu 2.bana yardımcı olurmusun.
  • hh manyetikli bir les paul mü daha iyi metal yapar hss manyetikli fender mi ? yahu ne istiyosan onu al sürekli metal sormuşsun hh önerdim bende. sanki ilk defa strat sesi duyacağım.

ayrıca o sitede bütün gitarları 2 lambalı dev amfilere bağlıyorlar sende sesi süpermiş diyorsun. o gitarı dandik bir amfiye bağladığında hayal kırıklığı yaşarsın. hep dedim yine diyorum bullet çöptür.
    fender frontman 10 g amfiye bağlamışlar.o amfiyi alcam yada 15 liğinden.fiyatıda 200 civarı.o amfi işimi görür.ama bullet ile anfity arasında ne fark var ki bullet daha ucuz hem.
  • RealFalcon R kullanıcısına yanıt
    bak bullet in gövdesi ıhlamur ağacı affinity nin gövdesi alder. bu tonda farkeden birşey. fark bu. birinde ses daha güzel daha kaliteli diğerinde daha kötü. sen istediğini al. öneri soruyorsan 3. kez diyorum ki affinity.
    Artık karar kıldım sayılır.squier anfity stratoscer hss ile fender frontman 10 yada 15 amfi alıcam sence nasıl yeni başlayan biri için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealFalcon -- 7 Şubat 2014; 13:38:29 >
  • RealFalcon R kullanıcısına yanıt
    gitar yeni başlayan için iyi sayılır bence. amfiyi bilmiyorum ama hiç fender amfi kullanmadım.
    gitarteknikleri.com da gitarı tanıtırlarken bu amfiyi kullanıolardı.gerçekten sesi son derece iyi geldi bana.metal de yapabiliyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.