bilEv iş ya da umumi tuvaletlerde hep başımıza gelir, bu tür konuşmalar. Tuvaletin dolu olduğunu görerek sorulur hep?
Ev Hali
- Kim var tuvalette ?" - Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz.Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? - Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala şey
- Tuvalette misin? - Evet.Nasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler? - Ne yapıyorsun orada ? - Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya. Üretime katkıda bulunuyorum.
- Tuvaletten ne zaman çıkarsın? - Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? - Ya ne zaman çıkarsın? - Trafiğe bağlı.
İş ve Umumi Yerler
- Tuvalet boş mu? - Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum
- Tuvalet dolumu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri
- Abi mesai saati bitti artık çıksan - Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum
- Turhan abi kahveni tazeleyim mi ? - Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be - Girerken elinde gazete vardı.Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he - Git ulan işine
- Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? - Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı.
- Tıktık. Tuvalet dolu mu? - Aradığınız tuvalet kapsamı alanı dışında yada kapalı..miyorum
beni güldürdü bu sohbetler ama sizi bilmem
[Deleted by Admins]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme