YENİ SERVERDE HANGİ CHARI AÇACAKSINIZ? YADA SİZCE EN GÜÇLÜ CHAR HANGİSİ? ASLA ÖLMEZ VE HERKESİ ÖLDÜREBİLİR DİYEBİLECEĞİNİZ BİR CHAR VAR MI? ( AYNI TOPİCTEN AÇILDI DEMEYİN . ÇÜNKÜ BU EN GÜÇLÜ OLABİLECEK HERKESİ YATIRABİLECEK CHARI SORUYORUM.)
E bence cevap basit... Yikilmicak demissin: full str, yatiricak demissin: glavie bukadaarr :P -ben gibi :P-
ABI BEN COK OZUR DILERIM BENI TANIMISINDIR LUTFEN KIZMA ARKADASLAR GUILD DEN CIK DEDILER BENDE BILMIYORUM DIYEMEDIM ONDAN BU YONTEMI SECTIM
OYUNDA bana pm at konuşuruz. burda konuşulmaz.
TMM AMA BENİ DİNLE
Kardeş eğer sağlam ve dayanmadan kastın glave ise bence glave pvpde çok zayıf bir char.Üstelik hem ölmeyen hemde herkezi yıkan bi charda yoktur.Her charın +ları -leri var full str cold blade nasıl dayanırsa full int sword ligte bi o kadar hızlı yatırır :DSen mükemmel istiyosun bu oyunda öyle bi char elde etmek çok güç
Bana Kalırsa Glavie/Fire ol [ama bu char pvpde en iyisidir]
ben bi pvp izledim. blade fire ve glavie fire ve ikiside full str tabi. 25 dk aralıksız savaştılar ve hiçbiri yatıramadı. gerçekten oturdum 25 dk onu izledim. 1 round bile bitmedi ve sonra bıraktılar. ama bence orda sanki blade nin yatırması lzm. çünkü blade nin düşürme özl liği var yani adama hamle yaptırmıyoki. hemde son lwl deyse 3 çeşit düşürme açılıo sanırım. ve sırayla bi uygulasa kesin birinden biri düşürür adamı ve düştüksen sonra 3 batırma yapma imkanı var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme