Şimdi Ara

BİR BAKIN ŞUNA ARKADAŞLAR.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epeyce uzun zmandır silkroadı biliorum ama oynama şansım pek olmadı ama 90 lvl ustu arkadasım cok ben de
    yeni bir player olarak başlamak istiyorum acaba tavsiyeleriniz neledir?

eski çin karakteri açmak istiyorum avrupa karakterlerin tipleri pek güzel deil

tavsiye ettiğiniz karakter nedir?
    bowcu glavie felan nedir str mi nukeci olsun siz karar verin size gore deneme yapacam

bir de giriş sorunu illaki silk almam mı lazımmm oyuna girerken cok zorlanıom hatta giremiıom die bilirimm

• silk almak zorunlu kolaylık istersen 100 fire 100 light 100 heuk full str glavye aç oynaması kolaydır ve güçlü karakterdir.
    çl
  • konu gerekli yere taşıldı.
  • 100 cold 100 fire 100 bow char yani bow charackter öneririm ..full str bow ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saq0_Pa -- 5 Şubat 2010; 19:10:11 >
  • sen nasıl bir karaktersen ona göre ac.

cok fazla wurmak ;istiyosan nuke weya bow
    dayanıklı olup iyi wurmak;istiyorsan glavie veya bow
    dayanıklı olmak ; istiyorsan blade
  • Oyuna ısınmak için basit bir build aç ve gözlemle biraz oyunu...Oyunu çözmeye başladığında buildini kendin yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

silk almak zorunlu kolaylık istersen 100 fire 100 light 100 heuk full str glavye aç oynaması kolaydır ve güçlü karakterdir.
    çl

ama bazı arkadaşlarım silke bile gerek duymadan girior ustelik hemen ve pre olmadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avukat arkadaşlar bi bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o Şans ısı pre hemen gırmenı sağlar dıger turlu beklersın bosalmasını bosalırsa gırersın benım onercem buıld blader
  • Serverler 1-2 haftadır boş gibi.(Yazın dolar, orası kesin.)

Ayrıca silk almana gerek yok. 82 level char kastım, silksiz. Her gün oyuna da girmedim, deli gibi de kasmadım.

Ama ciddi olarak oynayacaksan silk alırsın büyük ihtimal. Ben arkadaşlarla sohbet için giriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.