Şimdi Ara

Bir Banka Daha, SATILIYOR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hollandalı ING Oyakbank’ı alıyor
    Hollandalı ING Grubu, Oyakbank’ın tamamını 2 milyar 673 milyon dolara satın alacak.
    Oyakbank’ın ismi 12 ay içinde değişecek.

AMSTERDAM/İSTANBUL - Türkiye seçime giderken, bankacılık sektörüne yabancı ilgisi sürüyor. Dünyadaki en büyük 20 banka arasında yer alan Hollandalı ING Grubu, Oyakbank’ın yüzde 100 hissesini 2 milyar 673 milyon dolara satın alacağını duyurdu. ING Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre, Oyakbank’ın satın alım işlemi için mevcut iç kaynaklar kullanılacak. Satın alma işleminin 2007’nin ikinci yarısında tamamlanması bekleniyor.

Devamı

milli sermaye, peh peh peh!!

• Dostum yanlış konu açmışsın kısa zamanda sen de benim gibi uyarılırsın.
    Bu forum bu tür konuları tartışma yeri değil!
    Git karı kız konusu ya da abuk bir konu bul
  • sadece haber...
    $$$$$ lı haberlerden

[abuk konu açtıydım, kapandı:))]
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Dostum yanlış konu açmışsın kısa zamanda sen de benim gibi uyarılırsın.
    Bu forum bu tür konuları tartışma yeri değil!
    Git karı kız konusu ya da abuk bir konu bul

çok dandik konu var bence onlar kapatılsın 5 topicten biri bulgur ve ben anlamıyorum nedir bu dönen espri
  • YKB' yi Koç-Bank aldı da ne oldu?

Bankacılığından memnun olduğum YKB den nefret eder oldum. Devlet dairesi gibi işlemeye başladılar.
    Mesela; artık sanalkart çıkarmak için bizzat bankaya başvurmam gerekiyormuş. Öncesinde internette anında çıkıyordu. B likit fon aldınız ama anında hesabınıza geçmiyor. 24 saat sonra hesabınızda görebiliyorsunuz. Aynı şekilde bozdurduğunuzda da 24 saat sonra hesabınıza para yatıyor.

Kimin aldığından ziyade o bankanın müşteri memnuniyeti benim için daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak[Alper] -- 19 Haziran 2007; 13:14:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zatara

Hollandalı ING Oyakbank’ı alıyor
    Hollandalı ING Grubu, Oyakbank’ın tamamını 2 milyar 673 milyon dolara satın alacak.
    Oyakbank’ın ismi 12 ay içinde değişecek.

AMSTERDAM/İSTANBUL - Türkiye seçime giderken, bankacılık sektörüne yabancı ilgisi sürüyor. Dünyadaki en büyük 20 banka arasında yer alan Hollandalı ING Grubu, Oyakbank’ın yüzde 100 hissesini 2 milyar 673 milyon dolara satın alacağını duyurdu. ING Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre, Oyakbank’ın satın alım işlemi için mevcut iç kaynaklar kullanılacak. Satın alma işleminin 2007’nin ikinci yarısında tamamlanması bekleniyor.

Devamı

milli sermaye, peh peh peh!!

bi senedir ha satılcak ha satıldı derken sonunda satıldı.

• Bankaların yabancılara satılmasına karşıyım.
  • vatandaş sorumsuz. satılan bankadan çek paranı, iş yapma... oyak'ıda kınıyorum. erdemir'i de aldıktan sonra satmaya kalkmışlardı. şimdide ordunun tüm mali işlerini yapan bir bankayı satıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Bankaların yabancılara satılmasına karşıyım.

HELEKİ ORDUMUZUN BANKASINI........
  • Özel sermayeyi destekleyen halkı devlet hastanelerinde görmek istemiyoruz......
  • Mitinglerde doğru söyler Pratikte şaşar durumu. Artık ordu personelini buradan maaş almaya zorlamazlar herhalde.

• sözlükde şöyle yorumlar var;

*hayal kırıklığı yaratmış bir gelişmedir. kürtlere destek veren bir ab ülkesi bankasına satılmasına inanamıyorum. bu "ne mutlu türküm diyene" anlayışına sığar mı? söyle bana tsk? hem hani en bir yeni tehdidimiz ekonomik tehditti. hani tsk bizi yabancı sermayenin oyunlarından koruyacaktı. olmadı tsk, bize bunu yapmayacaktın.

*"erdemir n'olcak?" sorusunu akla getiren durum

*şaka bir tarafa ordu mensuplarının maaşlarının hollandalılar tarafından ödenmesine yol açmış olaydır.
    merak ettigim bir diger husus bu 2.6 milyar doların nereye gidecegidir.

*devaminda orduevi arazilerinin yabancilara peskes cekilmesini bekledigim hadise.

*nihuha ha ha... iste o gun geldiginde amerika, israil bayraklarimiz ve cok gizli soros flamalarimizla sokaga dokulmek ve kornalar cala cala arabalarin camindan sarkmak biz kotu emellilere nasip olacak.

*tsknın ne kadar 'millici' olduğunu gözler önüne seren tablodur.

sermaye söz konusu oldukça 'millicilik' kalmamaktadır. sermayenin gerçekten dini, imanı, milleti yoktur.

*our boys'un satış işlemleri zaten marshall planıyla birlikte başladığı ve puslu bir eylül sabahı bonservise son imza atıldığı için, simgesel göstergesi dışında bir önemi yoktur kanımca.
    bir de hollanda liyakat madalyası bekliyorum herr generallerin göğsüne.

• valla dünya üzerinde tüm ülkelerde yabancı sermayeler dolaşıp durur. zararından ziyade bilakis faydası varkı yapılıyor. ben bunlarda bir sakınca göremiyorum. Bir türk firması almanyada bir fabrikayı yada bir bankayı alsa göbek atıyoruz. ne varki yabancı lar oyakbankı almış. ziraat bankasını da alsınlar.
    hiç bir sakıncası yok.
    devlet bence bu tip işlerde küçülmeli. devletin orada burada bir dünya fabrikaları vardı. vasıfsız işçileri oy hatırına, torpille bilmem neyle almışlar. kambur büyümüş.
    özelleştirilen tüm fabrikalar özelleştirilmeden önce zarar ediyordu. özelleştirildikten sonra hepsi bilmem ne kaç katı kara geçtiler.
    bence devletin, emniyet, sınır korumalar, askeriye zaten kalacak, maliye,bunların dışında hepside özelleşsin.
    devletin banka ile, fabrika ile, sağlık hizmetleri, haberleşme ile bunlarla ne işi olsunki.
  • rondo1194 ne kadar güzel yazmışsın. Zaten sakıncası olduğunu kendileri söylemiyorlar mıydı? Benim vurgu yaptığım noktada buydu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

valla dünya üzerinde tüm ülkelerde yabancı sermayeler dolaşıp durur. zararından ziyade bilakis faydası varkı yapılıyor. ben bunlarda bir sakınca göremiyorum. Bir türk firması almanyada bir fabrikayı yada bir bankayı alsa göbek atıyoruz. ne varki yabancı lar oyakbankı almış. ziraat bankasını da alsınlar.
    hiç bir sakıncası yok.
    devlet bence bu tip işlerde küçülmeli. devletin orada burada bir dünya fabrikaları vardı. vasıfsız işçileri oy hatırına, torpille bilmem neyle almışlar. kambur büyümüş.
    özelleştirilen tüm fabrikalar özelleştirilmeden önce zarar ediyordu. özelleştirildikten sonra hepsi bilmem ne kaç katı kara geçtiler.
    bence devletin, emniyet, sınır korumalar, askeriye zaten kalacak, maliye,bunların dışında hepside özelleşsin.
    devletin banka ile, fabrika ile, sağlık hizmetleri, haberleşme ile bunlarla ne işi olsunki.

özelleştirmenin birçok faydası var; hele türkiye gibi adam kayırmanın, eş-dost torpilinin, rüşvetin fazla olduğu ülkelerde. birçoğunuda siz yazmışsınız. satılan banka, zaten özel bir banka...

• Eğer varsa böyle bir satış;haberi buraya taşıyan arkadaş bi zahmet bu satışı kimlerin gerçekleştireceğini yazsın da hepimiz öğrenelim...OYAK'ın kime ait olduğunu da yazsın;satış sözleşmesine kimlerin imza atacağına da yazsın..Şahsen bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum.
  • arkadaşım bence biraz abartıyorsun devletin fabrikasının olmasına sekiz on tane bankası olmasına ben de karşıyım ama herşey özelleşsin mantığı yanlış.sağlık sektöründe kısmen, eğitim sektöründe kısmen adalet ve güvenlikte tamamen mutlaka ama mutlaka devlet olmalıdır aksi hiç hoş olmaz
    quote:

valla dünya üzerinde tüm ülkelerde yabancı sermayeler dolaşıp durur. zararından ziyade bilakis faydası varkı yapılıyor. ben bunlarda bir sakınca göremiyorum. Bir türk firması almanyada bir fabrikayı yada bir bankayı alsa göbek atıyoruz. ne varki yabancı lar oyakbankı almış. ziraat bankasını da alsınlar.
    hiç bir sakıncası yok.

• quote:

hiç bir sakıncası yok.

+26

• quote:

Orjinalden alıntı: ozas

quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Bankaların yabancılara satılmasına karşıyım.

HELEKİ ORDUMUZUN BANKASINI........

Ordunun bankası mı olur yahu.. Oldu olacak asker işportaya da çıksın, korsan cd falan satsın
    Tekstilde iyi para var deyip o işe de girsin asker. Ne varki bunda demi?
    Tamam ordu milletiz ama biraz da çağın adamı olmak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.