Şimdi Ara

Bir bardak çay 4 TL olur mu yaaaaa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankara bahçeli 7 de yeni bi yer açılmış 1 alan bi bedava nargile
    12tl miydi neydi
    çay 2 tl

bu arada biraz önce hb den 100lük demlik poşeti 5 tl ye aldım
    rastgele bilmediğiniz yerlere oturursanız ve menüye bakmadan sipariş verirseniz kitler adamlar
  • Hocam yine iyi icmisin . Gecen antalyaya giderken surda duralım bi mola verelım dedım 5,5 liraydı cay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralarda max 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: AklımdaDeliSorular

quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Orası neresi?

İstanbul Bahçelievler

Büyükçekmece sahil de nargile + çay 10 Tl idi.

Sanırım ortamdan dolayı burası pahalı Küçük bir yer değil sağlam bir yer ama yinede fiyatlar uçuk ben çaya en fazla 2 lira veririmya

Haklısın aslında büyükçekmece sahili keko doldu.

• 50 Kr'dan fazlasını zor veririm,taş çatlasın 1 TL,ne bu cumhuriyet altını mı alıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

ankara bahçeli 7 de yeni bi yer açılmış 1 alan bi bedava nargile
    12tl miydi neydi
    çay 2 tl

bu arada biraz önce hb den 100lük demlik poşeti 5 tl ye aldım
    rastgele bilmediğiniz yerlere oturursanız ve menüye bakmadan sipariş verirseniz kitler adamlar

Hocam oturmuşuz bir kere menüye baksak ne olacak kalkıp gidemezdik artık en ucuz çay var işte düşün. Cafeye girmeden çay ne kadar diye sorsam mı bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

50 Kr'dan fazlasını zor veririm,taş çatlasın 1 TL,ne bu cumhuriyet altını mı alıyoruz

50 Kuruşa hiç görmedim ya çay. Kahvehane demiyorum Cafe diyorum Malum burdaki kahvehanelerde bile çay 1 lira oda garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

Iyi soyuyolar iste boylelerini, bir bardak caya verecegim max miktar 2 liradir.

hocam ne 2 lirasi yillar once Karayollari genel mudurlugunun bi seysinde 15kr a cay aldigimi hatirlarim.adamlar 50 kr a satacaklari cayi 4 5 liradan okutuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

hocam ne 2 lirasi yillar once Karayollari genel mudurlugunun bi seysinde 15kr a cay aldigimi hatirlarim.adamlar 50 kr a satacaklari cayi 4 5 liradan okutuyorlar

Mekan farkindan dolayi oluyor iste hep. Bizim burda ben hala 50kr'a aliyorum cayi. Fakat biraz populer yere gideyim 2 lira isitolar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dayımlar Hamburger menüsünü 25 liraya satıyorlar üstüne üstlük fiyatı da artırmayı düşünüyorlar
  • biz geçen sene bodrumda tekne turuna gittik.3 çay içmiştik öyle gün içerisinde.15 lira istemişlerdi 3 ay için.tartıştık adamlarla sonra.ödemedik tabi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Mekan farkindan dolayi oluyor iste hep. Bizim burda ben hala 50kr'a aliyorum cayi. Fakat biraz populer yere gideyim 2 lira isitolar.

Disarida cay icilmez.Çay Erdal Bakkal da icilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Buraktas.

quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Kardeş orada beleşmi oturuyorsun sanıyorsun

Tamam beleş.değülde bi bardak çaya da 4 lira insaf yahu. Bu arada nargile hiç.içmedim onun fiyatları nekadar olıyor bu arkadaşın ödediği normal mi yoksa onada mı abartmışlr ?

Abartmışlar 12 den sonrası pahalı bence.

Ayrıca bildiğim kadarıyla çayın o fiyata olmasının sebebi bir çay ile saatlerce oturmasınlar diye. Desteklemiyorum ama onlar da kendince haklılar.

Utanmasalar 20 lira yapacaklar La biz çay içiyoz millete bakıyorum İskender yiyor Çilekli dondurma yiyor onlar ne kadar Allah bilir

Onları düşünme bile bence. Kim bilir kaç sıfır var.

• Hep diyorum. Dünya keriz kaynıyor diye. Alacaksın eline 5liralık dondurmayı 1000liraya satacaksın. Kapış kapış gider. Sorsan tadı daha güzel derler.
  • Ben bir bardak çaya 1 liradan fazla vermem.Hatta 1 lira bile fazla ama neyse.Kardeş sende 1 bardak soğuk su iç.Ve kızma ama çok iyi kazıklanmışsın.

edit:imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracking -- 28 Ağustos 2013; 21:25:55 >
  • Nargileye 17,5 çok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

50 Kr'dan fazlasını zor veririm,taş çatlasın 1 TL,ne bu cumhuriyet altını mı alıyoruz

50 Kuruşa hiç görmedim ya çay. Kahvehane demiyorum Cafe diyorum Malum burdaki kahvehanelerde bile çay 1 lira oda garip

Bizim buradakilerin yarısının 50 Kr

• quote:

Ne 2 lirası hocam çay ya küçük bardak çay. max olacak fiyat 1 lirayı geçmemeli hemde daha çok tüketilir.
  • kazık yemişsin kardeş burda nargile 9-10 tl çay da en fazla 0.75-1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 Kuruş'a çay istiyorsanız kahvehaneye gidin,
    Cadde üstü,popi mekanlara gitmeyin paranız yetmıyorsa ne diyek yani
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.