Şimdi Ara

BİR BAYANIN SİSTEMATİK OLARAK ANALİZİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Ayıracan mı be sen bunları halla halla

ben cynurse ye iyilik yapıyorum ,bu kadar çene çekilir mi ya ömür boyu cık cık cık
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

quote:

Ayıracan mı be sen bunları halla halla

ben cynurse ye iyilik yapıyorum ,bu kadar çene çekilir mi ya ömür boyu cık cık cık

Sevenlere kötülük yapma bak vebali boynuna kalır.Hem baksana kastalia söz dinliyo konuşmuyo artık eskisi gibi
    Allahım aşk neler yaptırıyo insana

• Allahım sen cümlemize akıl fikir ihsan et...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

Allahım sen cümlemize akıl fikir ihsan et...

Aminnnnnnnnn başta bana
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

Allahım sen cümlemize akıl fikir ihsan et...

Aminnnnnnnnn başta bana

başta kastalia ya

• ya merak ettim bu kadınlarla niye bu kadar uğraşıyosunuz.siz hiç erkeklerin yapısını inceleyen analizini yapan bi bayan gördünüzmü. boş şeylerle uğraşıyosunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyranbicici

ya merak ettim bu kadınlarla niye bu kadar uğraşıyosunuz.siz hiç erkeklerin yapısını inceleyen analizini yapan bi bayan gördünüzmü. boş şeylerle uğraşıyosunuz.

17_Ocak sana diyoruz duyuyormusun

Uğraşma şu kadınlarla özellikle kastaliayla
  • quote:

ya merak ettim bu kadınlarla niye bu kadar uğraşıyosunuz.siz hiç erkeklerin yapısını inceleyen analizini yapan bi bayan gördünüzmü. boş şeylerle uğraşıyosunuz.

çünki biz anlaşılabiliriz , herkes kolaylıkla anladığına göre gerek kalmıyor

kastalianın çocukluğuna inince bırakacağım söz

• amma kasıosunuz haa.kadında olsa insan insanmıs demişler buyuklerimiz.onlar rabbimizin bi emaneti .onu koruyacaz.besleyip buyutup yararlı işlerde kullanacaz.onlarda bizi kullanacak.
    biz erkeklerin temel ozelligi kadınları insan dan baska her seye benzetmemiz.biz onları garip yaratıklar olarak anlamıyoz.onlarda bizi tuhaf goruyo.olay bu.kasmaya gerek yok .
    insanların birbirini anlamaya calısmaları gibi bi ozelligimiz var.ama neden ugrasıyosunki.yaşa gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vermineus -- 30 Mayıs 2005, 16:53:42 >
  • quote:

çünki biz anlaşılabiliriz , herkes kolaylıkla anladığına göre gerek kalmıyor

hadi canım bi sevgilin varken aynı anda 3-5 tanesini idare etmeye ne demeli bi tane yetmiyomu sorması ayıp? bak bu konuda kadınlar daha sadık yada sizin gibi 1 den fazlasıyla uğraşma yetileri yok. ama bence birden fazla kızla çıkan erkekte eksik bişi var zeka bunların başında geliyo.
  • Tarafsız olmak lazım bu konuda.Hepsini aynı kefeye koymak yanlış olur.Zeka eksikliği sadece erkeklerde değil kızlarda da var.Ama sevmek konusunda şu bir gerçek ki erkeklere nazaran kadınlar daha sadıklar ve bağlılar.
  • benim zeka eksikliğinden kastım bu değildi.insan 1 tanesini idare edemez( bu her iki taraf içinde geçerli ) bide diğerlerinin dertleriylede uğraşmak zorunda kalır. mutlu edicem yüzünü güldürcem ya nebilim işte bi sevgiliye yapılacak şeyleri hepsine yapmak zorunda kalır.buda o kişiye zarar getirir.bunu yapmaktaki amaç etrafa hava atmak olmalı bence ama bunun için kendilerini yıpratmaya değmez.
  • quote:

benim zeka eksikliğinden kastım bu değildi.insan 1 tanesini idare edemez( bu her iki taraf içinde geçerli ) bide diğerlerinin dertleriylede uğraşmak zorunda kalır. mutlu edicem yüzünü güldürcem ya nebilim işte bi sevgiliye yapılacak şeyleri hepsine yapmak zorunda kalır.buda o kişiye zarar getirir.bunu yapmaktaki amaç etrafa hava atmak olmalı bence ama bunun için kendilerini yıpratmaya değmez.

Valla arkadaşım(Arkadaşım dedim kusura bakmazsın dimi?Yukarda birine arkadaşım dedim kalkmış sen benim arkadaşım değilsin deyip bide banlamış :) o yüzden sordum) neden bir kişi yetmez bilemiyorum birden fazla kişiyle beraber olan birine sormak lazım bunu.Bu gibi durumlar erkeklerede daha yaygın tahmin ediyorumki erkeklerin gönlü çok zengin ya herkese yer var ondan olsa gerek

• bana arkadaşım demene kızmam bu samimiyetten kaynaklanır bence onun söyleyen kişinin sorunu olsa gerek. asıl konumuz erkeklerin hepsi böylemidir. çok kızla çıkmasa bile birini görünce hemen sulanmaya başlar. sana biri bakınca niye baktı olur.nefes bile aldırmaz. sonra kadına gereken değeri vermez onu bi cinsel obje olarak görürü ne yazıkki
  • quote:

bana arkadaşım demene kızmam bu samimiyetten kaynaklanır bence onun söyleyen kişinin sorunu olsa gerek. asıl konumuz erkeklerin hepsi böylemidir. çok kızla çıkmasa bile birini görünce hemen sulanmaya başlar. sana biri bakınca niye baktı olur.nefes bile aldırmaz. sonra kadına gereken değeri vermez onu bi cinsel obje olarak görürü ne yazıkki

Bence genelleme yapmamak lazım.Ben çok gördüm sevdinmi birkere seven erkekleri ama çoğunluk dediğin gibi tek kişiyle yetinemiyor.Ama yinede hepsini aynı kefeye koymamak lazım.İstisnalara ayıp olur.
  • iyiymis
  • ya seyranbicici sen kız mısın yoksa erkek mi ???
  • sende ne ismimden anlamışsın nede yazdıklarımdan ben sana sorayım benim cinsiyetim ne
  • quote:

sende ne ismimden anlamışsın nede yazdıklarımdan ben sana sorayım benim cinsiyetim ne

önceleri erkek gibi yazıyodun da son 5 mesajın şüpheye düşürdü
  • Ya aslında durum hep böyledir. Bayanların erkeklerin ortamına girmesi oralarda bulunmak istemelerinin yanında erkeklerde bunu hiç istemez.

Mesela çok eğlenmek istiyorsam kafa dengi 2-3 arkadaşla Bursa da bulabileceğimiz sakin bir yere gider orada hem demlenir ufaktan hemde sabaha kadar maç muhabbetleri, otomobiller, işimiz gereği pc ler konusunda geyik yaparız. Ama herkez bilir ki en koyu sohbet ve herkezin dört gözle beklediği "karı-kız" muhabbetleri çikolatanın en tatlı kısımları gibi beklenir. Sabaha kadar Şarkıcılardan tutun, film starlarına, günlük yaşamda tanıdığımız kişiler hakkında sabaha kadar bitmek bilmeyen espiriler, benzetmeler yapılır. Hatta ufaktan tiyatroları bile oynanır. Ama herkez o kadar samimidir ki yani kardeşten ileri bir beraberlik vardır.

İşte bayanların çoğu bunu çekemez, çünkü onların bu denli muhabbetleri yoktur. Ama bu tip muhabbetlere yakın olmak isteyenler vardır... Yada buna benzer, bir kaç tanesi bu tip girişimde bulunduğunda bu tip muhabbetlerin bayanlarla yapılamayacağını bilen bir kaç kişi bu tiplere tavır alır, sonrada bu tiplere yakın olan erkekler vardır. Aslında içten içe yakın olmak isterler bayanlara ama kendilerine " cool " bir hava verirler, bayanlarla espiri yaparlar, bir şekilde iletişim kurarlar. Allah bu tipleri başımızdan eksik etmesin...

Allah bu forumdaki bazi arkadaşları da başımızdan eksik etmesin. Çünkü biz kendi muhabbetimize bakalım....

Başta bana Allah herkeze akıl fikir versin...

Amin.....

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.