Şimdi Ara

BIR BUYUKLUK YAPIN DA GALATASARAY ICIN BARISIN ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala terim diyorsunuz ya. Fatih terimi yollamasalardı kendisi gidecekti real maçından sonra. Gönderilmeden kaç gün önce demirörenle kanlı-bıçaklıydı siz biliyorsunuz. Sonra n'oldu da kanki oldular anlatın bana. Daha aç kere batırıp çıkaracak Galatasarayı. Fatih terim 3 sene önce geldiğinde sıfır oyuncu aldi -selçuk, burak, melo- ikisinin tarihi geçti umutta var unutmadan. Melonun japon malı çıktı. Açın forum arşivini real maçından sonra terime yazılanara bakın, gönderildiği zaman yazılanlara bakın. Siz boşbeleş konuşuyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim sezon başında batan gemiden kaçtı, takım zaten kötü oynamaya başlamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Kovulan Terim, sene sonunu bekleseydiniz 1 yıl daha uzatırdı...
    Madem 1 er yıl istemiyorsunuz baştan niye 1+1 gitsin dediniz...Sanki Terim'de şüpheniz vardı takım ayağa kalkınca sallarız diye düşünüp 1+1 yaptınız...
    İki tane ego şampiyonu adam bir daha çok zor yan yana gelir, hadi Terim gelmez ama Aysal ufak çakallıklar için yol arayabilir o da belki.

geçen sezon:
     BIR BUYUKLUK YAPIN DA GALATASARAY ICIN BARISIN !

bu sezon:

takıma bakıyorsun, 2012 süper kupada 10 kişi kalıp fenerbahçe'ye futbol dersi vermiş.
    bu sezona bakıyorsun, 10 kişi kalan rakibine gol atmak için 105 dakika didinmiş.

takım daha kötü durumdayken, fatih terim bu sezon şampiyon yapabilir miydi sanıyorsunuz?

geçen sezon sizin için kötüydü, hatırlamıyorsunuz olabilir, ancak biz geçen sezon da pek oyun oynamıyorduk.
    sorunu hocada aramakta vazgeçin.

• Terim 3 sefer birakti galatasarayi
    İlkinde gitmese ceyrek final oynadigimiz sene finale kadar giderdik cl de bunu popescuda soylemisti
    İkincisinde bi ton adam aldi copluge cevirdi galatasarayi
    Ucuncusundede demiroren icin gitti

Acikcasi yabanci siniri varken mancini rijkaard tarzi td getirmek yanlis bizim oyunculara malesef kaliteli ve mental olarak rahat olan td ler uymuyor malesef aysal giderse bence gitmemeli terim doner bak gorursunuz

• yahu defolup gidin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Madem 1 er yıl istemiyorsunuz baştan niye 1+1 gitsin dediniz...Sanki Terim'de şüpheniz vardı takım ayağa kalkınca sallarız diye düşünüp 1+1 yaptınız...
    İki tane ego şampiyonu adam bir daha çok zor yan yana gelir, hadi Terim gelmez ama Aysal ufak çakallıklar için yol arayabilir o da belki.

geçen sezon:

bu sezon:

takıma bakıyorsun, 2012 süper kupada 10 kişi kalıp fenerbahçe'ye futbol dersi vermiş.
    bu sezona bakıyorsun, 10 kişi kalan rakibine gol atmak için 105 dakika didinmiş.

takım daha kötü durumdayken, fatih terim bu sezon şampiyon yapabilir miydi sanıyorsunuz?

geçen sezon sizin için kötüydü, hatırlamıyorsunuz olabilir, ancak biz geçen sezon da pek oyun oynamıyorduk.

Haklısın hemen hemen aynı olabilir ama hatırlayacağın üzere fb ne zaman seriye başladı bizde maç kaybetmemeye başladık.. Yani o sonuçların sene başındaki fb'nin kötü gitmesiyle gelen rahatlık olarak görüyorum.. Ha şu başarısızlıktan asla Mancini'yi sorumlu tutamam bana göre 1 sene daha kalsın, sene başında beraber geçirdiği takımı başarısız yaparsa o zaman kızarım,zaten bu konuyu Mancini'nin açıklamalarına ithafen açtım, yoksa kalmasını istiyorum..

Mancini iyi bir antrenör bence, ama ülkemize uyum sağlayamaz , ne iyi td ler gelip geçti, bizde böyle taraftar profili olduğu sürece mourinho gelsin 5 maça gönderirler, mancini belli bir sisteme göre çalışıyor ama ne bizim taraftarımızda bunu bekleyecek kadar sabır var ne de ülke futbolunda bunu görebilecek anlayış..

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

geçen sezon:

bu sezon:

Sorun ne Fatih Terim de ne Mancini de...

Bu iki adamın da kendine göre bir anlayışı var, birisi neden böyle diğeri neden böyle diyemeyiz kendilerine göre artıları eksileri var.

Ama sorun bu yüzden dolaylı olarak yönetimde.

Burası avrupanın gelişmiş liglerinden birisi değil burası Türkiye, burada futbolcuyu anlamak, gaz vermek, koşturmak, savaştırmak çok önemli.
    Bu yüzden sadece taktik adamı olsun da ne olursa olsun düşüncesi yanlış.
    Fatih Terim Drogba yerine başka bir oyuncu isteyebilirdi ama yönetim Drogbayı aldı.
    Tamamdır Drogba yıldızdır çok iyidir hatta bana göre takımda onun kadar topu tutacak saklayacak bir oyuncu yoktur.
    Ama bu Drogba takım içinde huzuru, dengeyi bozuyorsa orada sıkıntı başlar.
    Taraftar ''Drogba bu ya...Olsun o kadar istediği kadar frikik çeksin helal olsun ona'' der.
    Ama frikiklerden goller asan Selçuk, takımı şampiyon yapmada büyük emeği olan Selçuk bir anda bir isim uğruna haftalarca duran top başına geçemez.
    Bu adamın yaşadığı ruh halini taraftar anlayamaz o hala Drogba da kalır...

İşte Fatih Terim bu yüzden Drogba yerine başka bir adam alacaktır ama yönetim kucağına bombayı koymuştur ve seve seve oynatacaksın der.

Sneijder alınır nasıl kadro kursak nereden kimi kesip nasıl faydalansak yarışına düşülür.
    Taraftar sadece bu adamın ismine bakar, adam bir ara mevkisinin dünyada en iyisi olmuştur bu fazlasıyla yeter ona.
    Ama bu adam sayesinde var olan bir iskelet kadro yıkılır ve o geldiğinden beri bir kadro oluşturulamaz takımda...

Yani işin özü burası Türkiye, hocalarda elbette bir suç yok sonuçta düşündükleri farklı olabilir ama yönetim bir yerde suçlu çünkü onlar hala
    takımı iş hanı gibi görüyor.Bu takımdaki ruhu bu yönetim kurduğu gibi aynı zamanda bu yönetim de yıkmıştır Fatih Terim i kovmakla.

Sizde Drogba var Sneijder var, bu ikisi dünya yıldızı.

Bizde Kuyt var, sizin yıldızlarınız kadar yetenekli değil kaleye şut atma yeteneği bile olmasa herkese heves veriyor sahada, ne tribi var ne egosu.
    Bizde Sow var, sizin kaybettiğiniz ruh ile Burak taraftara trip atarken bu adamın bir kaç kere gol kaçırınca gözleri doluyor sahada.
    Bir Melo var sizde onun da takım içindeki akıbeti belli değil...

Aradaki fark bu, biz kadro olarak çok kaliteli değiliz ama Aziz Yıldırım bu işte Ünal Aysal dan önde.
    Takıma öncelikle savaşçı adam lazım isim değil sizdeki hala çilek,çikolata derdinde...Bizim onları geçeli 5-10 yıl oldu.
    Biz de isme çok tutunduk, Guiza denen adama sabrettik ama çok şükür biraz seviye atlattık onlarla.
    Şuan bu takımda Stoch yok, Meireles kesik yemeye başladı,Krasic kadroya bile giremedi... Yani iş isimle, ilerde parlarla olmuyor, sahada savaşmayla oluyor
    bu yüzden Fatih Terim in gönderilmesi yönetimin hatasıdır...Varsın taktiği çok çok iyi olmasın, en kötü taktikle olsa bile bu Galatasaray kadrosu
    eğer savaşsaydı şampiyonluğa oynardı.Yine de Fatih Terim i gönderdin diyelim o zaman takımı daha hırslandıracak bir adamı alacaktım
    böyle olmuyorsa gideyim tribindeki adamı değil.

• Imparator dedigimiz, baba dedigimiz adam, FT bu takimi satip gitmistir. Mumkunse donmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

arkadaşım siz anlamıyorsunuz, fatih terim kendi istediği için gitti. ünal aysal sözleşme sundu önüne ben bir yıl istemem falan ayağına kabul etmedi gitti. o şu an türk futbolunun katilinin dizinin dibinde çok mutlu. galatasaray kötüye gittikçe siz hala terim terim diye ağladıkça daha fazla mutlu oluyor.

Kendi degil, Aysal istemedigi icin gitti.

- Once Fatih Terim'e yakin butun yoneticiler teker teker gonderildi.
    - Terim'in en hassas oldugu Florya yonetimi elinden alindi.
    - Basin yoluyla Unal Aysal tarafindan mutemadiyen taciz edilmeye baslandi.
    - Milli takima gitmesine destek verildigi halde milli takim bahane edilip acik acik suclandi.
    - 4. yildizi takmadan hicbir yere gitmeyecegim dedigi halde, takimla birlikle antremandayken gorevine son verildi.

Bulent Tulun ve tayfasinin baskisindan ve kuyu kazmasindan dolayi Galatasatay'da uzun sure calismasi zordu.
    Ama %100 eminim ki bu sezonu takimin basinda tamamlayip, yonetimin tavrina gore gelecek sezonun kararini sene sonunda verecekti.
    Tabi bu sezon ne kadar huzurlu gecerdi orasini bilemem.

• arkadaşlar yeni konu nasıl açılıyo
  • terim bu saatten sonra gs kapısından giremez,son teknik adamlık dönemini yd emrinde geçirir dünyalığını yaptıktan sonra emekli olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.