Şimdi Ara

Bir Cahile EKRAN KARTI önerin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toplayacağım pcye iyi bir ekran kartı istiyorum bilgili arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim,
    max bütçem 750 tl
    Pek bilgim yok bu konuda, msi, asus , gigabyte yardımcı olursanız çok sevinirim

• 2.el gtx 780 veya r9 290x veya amd r9 380 4gb
  • Teşekkürler , 2.el yerine 0 gtx 750 ti oc 2gb alsam nasıl olur ?
  • Hep aynı şey tekrarlanıyor ama bekleyin derim. Rx 480 beklenen fiyatta çıkarsa şuanki bütçenize 100 150 tl ekleyip alabilirsiniz ve gtx980 performansı alırsınız. Beklenen fiyatta çıkmazsa da sıfır r9 380 gtx960 veya 2. El gtx780 r9 290. Hatta bu aralar 970 bile bulabilirsiniz.. Tercih sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El 970 alabilrsin biliyorum bir takım sorunları var ama ben hala kullanıyorum ve bır hiçbir sorun çıkmadı

• devilburak123 D kullanıcısına yanıt
    Diğer sistem özellikleriniz nelerdir.
    işlemci ?
    Ram ?
    Güç kaynağı ?

Yeni ekran kartını oyun için alıcaksınız sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: B A T M A N

Diğer sistem özellikleriniz nelerdir.
    işlemci ?
    Ram ?
    Güç kaynağı ?

Yeni ekran kartını oyun için alıcaksınız sanırım.

İlk sorulması gereken soru son sorulmuş. + Çözünürlük bilgisi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 7 Haziran 2016; 12:01:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 750 tl ye 0 bi gtx 960 al, bak keyfine.

• Öncelikle değerli yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim , vakit bulamadığım için forumu pek takip edemedim. Eksik bilgi vermem tavsiyelerinizi epey kısıtlamış öncelike 1080p'de kullanacağım. Kafamda epeydir gtx 750ti vardı. Öncelikle ekran kartı ve işlemci seçip diğer ekipmanları bunlara göre şekillendirmek istiyorum. Asıl önceliğim oyun değil fakat oyun da oynuyorum. Ağırlıklı olarak dota2 ve csgo ek olarak photoshop yapıyorum bol bol biraz ileriye dönük olsun istiyorum. 960 öneriyorlar o da var onunla birlikte işlemci de yükselecek ve totalde 200tl işlemciden 300tl gibi bir rakam da ekran kartından gelecek bu da beni biraz zorlayabilir. Fakat ((750ti + i3 4170)) ile ((gtx960 + i5 4460)) arasında uçurum bir fark olacaksa biraz bekleyip para ekleyip o seçeneği seçebilirim Bu bilgiler doğrultusunda nacizane yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler :)
  • devilburak123 D kullanıcısına yanıt
    Amd nin polaris gpu şunu bekleyin 800 1000 tl ye gtx 970 980 arası performans veriyor.full hd kullanacaksınız önerim bu olur.

• Bekleyebilcek durumdaysaniz Rx 480 icin beklemenizi oneririm. Yoksa diger arkadaslarin da dedigi gibi 2. el gtx 970 veya r9 290(psu yeterliyse) veya sifir olarak r9 380 4gb alabilirsiniz.
  • Neden bilmiyorum da Bu amdnin ekran kartlarına bir türlü ısınamadım. Performans testlerinde çok dalgalı değerler veriyor. kötüdür demiyorum ama benim bu yargımı kıracağını da sanmıyorum :)
  • 4 GB RX 480 al
  • Piyasada yok daha
  • MSI RX 480 4G alınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.