Şimdi Ara

BİR CEVAP YAZIN YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kızı sevdim ve daha önce hiç açılamadım ama kız geçen dershanede barfiks çekerken arkadaşlarıyla geldi benim için 20 tane çekermisin dedi bende tamam dedim biraz zor da olsa çektim bende anlamadım normalde 15 da tıkanıyordum sonra dün sınavdan çıktık arkadaşlarıyla iddaya girmiş benim gözüm renkli mi renksiz mi diye benim gözüm güneşte ela olur karanlıkta renksiz olur sizde güneşteydik kız renksiz demis ben ona sordum sen hangisini söyledin diye oda ben renksiz dedim dedi bende renksiz olsun dedim iddayı kazandı dersanenin çok harika bir kızı bana bakıyor ama ben onu görünce sadece organ kalkıyor baska hiç bir tepkime olmuyor ama dediğim kızı görünce(kız diğer kızdan güzel dedğil ama onun bir alt seviyesi) kalbim patlayacak gibi oluyor hangisine nasıl teklif edeyim lütfen ?(benim aklımdan dediğim kıza teklif etmek geçiyor ama nasıl yapırım ne söyleyeyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqueror1453 -- 19 Mayıs 2009; 11:27:31 >

• Valla kardeş kız bana 20 barfisk çekermisin benim için dese sende çekeceksen çekerim derim valla gönlün kimden yana ise ona git
  • arkadaşlar lütfen yardım edin bari nasıl ederim hiç etmedim daha önce
  • Ne etcen ne teklif etcen
  • quote:

Orjinalden alıntı: oO-İzmirli-Oo

Ne etcen ne teklif etcen

olum pislik yapmayın ya kıza nasıl açılayım ne deyim yani
  • benim asıl demek istediğim yani hangi sözleri söyleyeyim
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekle kanun teklifi verilmiş bundan sonra kızlar teklif edecekmiş.
  • Şu kız konularını anlamıcam gitti. Büyütmeyin şu kızları bu kadar gözünüzde ya.

- x uzun zamandır sana çok farklı şeyler hissediyorum, bunlar çok güzel şeyler. Galiba senden hoşlanıyorum.

diyin olsun bitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.