Şimdi Ara

Bir çocuk kitabının ismini arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan birkaç sene önce youtube'da izlemiştim. Bir çocuk kitabından bahsediyordu. Ama bir nevi şeytani zeka ile hazırlanmış ve çocukları etkileyebilecek ögeler içeren özellikleri olan bir kitaptı. İçinde subliminal mesajlar da mı varmış diyordu emin olamıyorum şu an.

Videosunu izlediğimde çok da üzerine düşmedim ama bu konu benim aklımda kaldı. Kitabın içeriğini merak ettim. Ama kitaptan bahseden videoyu sonradan aradığımda bulamadım youtube'da. Nasıl arayacağımı kestiremedim daha doğrusu.

Bu videoyu bilen ya da kitabı bilen varsa, ismini yazabilirse memnun olurum.

• Oz büyücüsü olabilir mi? Sıklıkla illüminati ile ilişkilendirilir. Filmi de var.

• Yok Oz büyücüsü değildi. Oz Büyücüsü hem yetişkinlere hem çocuklara hitap ediyormuş. Bahsettiğim kitap sadece çocuklar içindi.

• Şöyle modern, akıl dolu bir kitap tavsiyesi verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasikler dahil çok fazla kitap okudum ancak Evrim AKYOL’ un ‘’ Şans Yolları’’ adlı kitabından sonra okuduğum kitapların hiç birini beğenemiyorum. Sanki bu kitaptan sonra diğer tüm kitaplar yazar hayal gücünden çıkmış uydurma kitaplar gibi geliyor. Keyif alacağım bir kitap tavsiye ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıtır Çıtır Felsefe serisi olabilir mi?

• Maalesef değildi 'Çıtır Çıtır'.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.