quote:Orjinalden alıntı: ferpar1988 Bende çobanın diye okudum hatta cevaplarıda ona göre okuyordum. En son bir arkadaş giymekten bahsedince bi yanlışlık olduğunu anladım. bende 2 saatten beri çorba diye okudum laaa
quote:Orjinalden alıntı: kral_murat quote:Orjinalden alıntı: Psychopath Bird ''kirlendin sen meryem'' çorba diye okudum resmen ya bende çorba diye okumuştum yoksa sonradan mı değiştrdi bu bende öle okudum
kirlenmesi için 1 kere giyilmesi yeterlidir.giyildikten sonra değiştirirsin. yere koyunca bot gibi duran ya da katılaşan çoraplar kaç yıldır değiştirilmiyor acaba?
quote:Orjinalden alıntı: Roy Fokker quote:Orjinalden alıntı: kral_murat quote:Orjinalden alıntı: Psychopath Bird ''kirlendin sen meryem'' çorba diye okudum resmen ya bende çorba diye okumuştum yoksa sonradan mı değiştrdi bu bende öle okudum lem bende diom çorba nasıl yapışsın duvara
koklarim eger bilincim hala yerindeyse temizdir. eger 1 saat sonra hafiza kayibi ile uyanirsam kirlidir. bu kadar basir.......
quote:Orjinalden alıntı: tiger cage quote:Orjinalden alıntı: Tunç:TheBrother duvara fırlatırsın yapışırsa kirlenmiştir,yapışmazsa gönül rahatlığıyla giyilebilir... tebrikler bilader doğru cevap yuh!!! amma destekli atmışım
quote:Orjinalden alıntı: clio_TR quote:Orjinalden alıntı: 123amusmusa123 ben çoban diye okudum Bende ya bende çoban die okudum sora hönk dedim bi baktım çorapmış