Şimdi Ara

BİR ÇORAP KAÇ GÜN GİYİLİR REKOR KİMDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de 1 hafta giyerim,koku en az 2 kişi tarafından farkedilirse değiştiririm.
    bekar evi ne de olsa kirliye atıyon 1 hafta da orda duruyor çorap ya da don kalmayınca kirliden alıp giydiğim çok olur.
  • işim geregi 5-6 saatte 1 çorap degiştiririm baktım kokmaya başladı hemen
  • annem kokuyu alana kadar cıkarmıyorum bazen 1haftayı buluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sangokudbgtt

annem kokuyu alana kadar cıkarmıyorum bazen 1haftayı buluyo

eheüheüe walla bizimkiler o konuda çok hassas
  • 1 hafta çıkarmasam kokmaz ayağım
  • walla bende 1 corap en fazla 23 gun kalmıstı
    Cok ıyı hatırlıyorum corap kuflenmıstı artık
  • çorap tam bi saçmalık yaa giymeyi hiç sevmem çoraba
  • Geçen hafta bizim eve sineklik takmak için bi adam gelmişti.İçeri bi girdi.Allahım o nasıl bi kokudur.4656846546454 tane kokarca girse eve o kadar kokmaz (atıyo demeyin doğru).Bi de biraz uzun sürdü sinekliği takması.Evden bi çıktı,kokuyu yok etmek için ne parfümler,mum vs kullandığımızı say say bitmez .Bence o adam her yılbaşında bir değiştiriyo çoraplarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary -- 16 Ağustos 2006; 2:31:53 >
  • iyi abi utanmasak konu acılcak Kac günde 1 kilot degişiniyoz vb ?

Konular son günlerde cok baymaya başladı forumda yaf..
  • 2-3 gun en fazla
  • yırtılana veya delinene kadar çıkarmam corabımı..
    mutluyum ben onunla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekk -- 16 Ağustos 2006; 3:23:42 >
  • ya be karlık zor znaat. elbisleri yıkadım bahceye astıydım.kşam bi geldim bi dene elbise galmamış. hepsini cingene cocukları yurutmus. şuan tek corap tek kotum var. kot için pek sıkıntı yok. ama çorap gogtugu için zabah yıkar günese karsı asar 2 saat sonra yeniden giyerim. bi ucuzluk bazarına gidemedik.
  • yaw ben hergun degisirim ama bbnm bi ark var adam 10 gun falan giydi ya cıkarırken yanındaydım corabın halini bi gorcektiniz...yne cıkarmıyodu da ben corap verdim ole cıkardı...
    öğrenci işte ne olacak
  • Valla Askere Giden Bir Tanıdığım Vardı Doğuda Bir Kaç Ay Dağda Operasyona Katılmışlar Bırakın Çorabı 2 Ay Ayağından Ayakkabıyı Çıkartmamış..!
  • aslında çorabı giydin mi eskiyene kadar çıkarmamak gerekir
    hatta doğunca ebe yıkıyor ölüncede hoca yıkayacak nasılsa banyo yapmaya yıkanmayada gerek yok suyu israf etmek günah
  • HORT!

• hadi Telekoma DH çoraplarını yollayalım özellikle şu 1 ay giyen arkadaşların çoraplarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

hadi Telekoma DH çoraplarını yollayalım özellikle şu 1 ay giyen arkadaşların çoraplarını

kablolar eriyebilir
  • Başka birinin evinde kaldıysam 2 gün giymek zorunda kaldığım oldu
  • 1 hafta boyunca çıkartmamıştım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.