Şimdi Ara

bir counter türünü arıyorum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir counter türü aramaktayım ama strike falan değil. Counter mı ondan da emin değilim ama cafeden ve kendi bilgisayarımdan, eskiden hatırladığım kadarıyla counter. Normal değil. Bunda grafikler çok çok daha iyi. Ama size nasıl tarif edicem bilmiyorum. Şöyle anlatabilirim space tuşuna devamlı basınca karşındaki duvara çıkabiliyosun. Level atlayabiliyosun. Silah, zırh satın alabiliyosun. 10 kişiden 7 kişi kesinlikle oynamıştır bunu. İsmini merak ediyorum. Güzeldi. Oynamam lazım tekrar beynime takıldı çünkü

• güncel
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoranAkkan

Merhaba arkadaşlar. Bir counter türü aramaktayım ama strike falan değil. Counter mı ondan da emin değilim ama cafeden ve kendi bilgisayarımdan, eskiden hatırladığım kadarıyla counter. Normal değil. Bunda grafikler çok çok daha iyi. Ama size nasıl tarif edicem bilmiyorum. Şöyle anlatabilirim space tuşuna devamlı basınca karşındaki duvara çıkabiliyosun. Level atlayabiliyosun. Silah, zırh satın alabiliyosun. 10 kişiden 7 kişi kesinlikle oynamıştır bunu. İsmini merak ediyorum. Güzeldi. Oynamam lazım tekrar beynime takıldı çünkü

Call of duty olmasın o ?
  • hayır değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.