Şimdi Ara

Bir değil 2 telefon alınacak ! COK YARDIM:) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dediğiniz gibi şans işi elektronik ama okudukça problemli olduğunu görmek:( insan soğuyor ister istemez. Bir de elektronikte çok da şanslı olmadığımı düşününce
    Bir yanım al uygun bir şey kullan 2-3 yıl sürüne sürüne diyor. Bir yanım ver bir sürü para kandır kendini sürünmeyecegine, avun dur 2-3 sene diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maidonisse

Mate 8 ana konuya bakiyordum hocam...
    Dediğiniz gibi şans işi elektronik ama okudukça problemli olduğunu görmek:( insan soğuyor ister istemez. Bir de elektronikte çok da şanslı olmadığımı düşününce
    Bir yanım al uygun bir şey kullan 2-3 yıl sürüne sürüne diyor. Bir yanım ver bir sürü para kandır kendini sürünmeyecegine, avun dur 2-3 sene diyo

Ben telefona 1000liradan fazla vermiyorum.
    Size tavsiyemde bol özellikli telefon almamanizdir.
    İhtiyaç için almıyor muyuz sonuçta.
    İphone 7 alıp herkese hava atan çok zaten.O para nereye gitti diye sorarsanız çöpe gitti.

• Çok şükür hava atma amaçlı bir şey almaya hiç ihtiyaç duymadım. Para kolay kazanilmiyor onu biliyorum. ne alacaksam verdiğim paraya değsin yeter diyorum. Pahalli da olsa ucuz da olsa... verdiğim para çöpe gitmesin yeter...
    Evet telefon günlük hayatta bir parçamiz elimizden düşmüyor her işimizi onunla hallediyoruz. İşte bu kısmı beni fazla para vermeye iten kandıran kısmı
    Ama dediğiniz gibi ne olursa olsun mutlu mesut ederek calisacaklari en fazla 3-4 yıl telefonların... böyle düşününce de 1000 liradan fazla para verilmez evet
    Hocam sizi daha çok yoracagim galiba bu kafa karışıklığla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maidonisse -- 4 Aralık 2016; 20:23:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maidonisse

Çok şükür hava atma amaçlı bir şey almaya hiç ihtiyaç duymadım. Para kolay kazanilmiyor onu biliyorum. ne alacaksam verdiğim paraya değsin yeter diyorum. Pahalli da olsa ucuz da olsa... verdiğim para çöpe gitmesin yeter...
    Evet telefon günlük hayatta bir parçamiz elimizden düşmüyor her işimizi onunla hallediyoruz. İşte bu kısmı beni fazla para vermeye iten kandıran kısmı
    Ama dediğiniz gibi ne olursa olsun mutlu mesut ederek calisacaklari en fazla 3-4 yıl telefonların... böyle düşününce de 1000 liradan fazla para verilmez evet
    Hocam sizi daha çok yoracagim galiba bu kafa karışıklığla...

Hiç sorun değil,bir şey sormak isterseniz her zaman musaidim.

Biz mağdur olduk,siz olmayın.

• Param boşa gitmesin diyosun ama şahibeli çin malından bozma markalar var listende çok tutarsız. Yarın huwai mate bilmem ne üften püften markaların batmiyacağı ne malum , hadi diyelim ki batmadı elindeki telefon bozulsa parçasını bulamazsın telefoncu telefoncu gezersin yada çinden sipariş edersinde bekle dur haftalarca , satmak istesen para etmez para etse alan olmaz. Bütçe 1000 tl olabilir gayet güzel telefonlarda alınır mesela iphone 5s , samsung 2016 a serisi , htc nin tam modelini bilmesemde m serisinin alt versiyonları var güzel telefonlar , asus bile var gayet kullanılabilitesi yüksek piyasadada tutunmayı başardı. Hatta casper v10 var özellikleri ahım şahım olmasada 650 tl fiyatına göre çok başarılı. Rami 3 değilde 4 gb olacak , ekstradan bide kıytırık bi parmak izi okuyucusu olacak diye ne olduğu belli olmayan markalara itibar etmeyin. Zamanında ankaranın göbeğinde en çok satılan blackberry e bile parça bulamamıştım ki o zamanlar da blackberry nin blackberry olduğu zamanlardı herkesin elindeydi şimdinin iphonuydu o zamanlardan belliymiş batacağı demekki. Birde kompleksli insanlar işte x markaya insanlar hava atmak için 3 bin tl veriyo halbuki ben aynı şeyleri 1000 tl veripde yapabiliyorum diye düşünüyo haklılar. Ama 3 bin tl verende haklı parası varken niye 1000 liralık telefonun kahrını çeksin ki. Birde askari ücretle çalışıp krediyle borçla pahalı telefon alıyolar denilen kesimi kıstas olarak kabul etmiyorum kesinlikle o çok ayrı bir konu.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Mesajlarimi basindan itibaren okursaniz saibeli urunlerden cekindigimi ama bir kafa karisikligi icinde oldugumu anlatmaya calistim. Haklisiniz riske bencede gerek yok. İçimin rahat edecegi bilindik marka ve garantili urunlere yonelmeliyim.
    Elde olmayan sebeplerden telefon alimi ocak ayina kaldi :(
    Asus güzel ama servisi problemmis hocam o yuzden elemistim. Casper, vestel den sonra yerli markalara tovbeliyim ama homend başka :) onunda belirteyim...

Ilk mesajimda samsung olmasin dedim ama samsungsuz telefon listesi olamiyormus
    Simdi anneme hatta alternatif bulamazsam belki kendime de ve tabiki ülkemize gelirse samsung c5 veya c7 düşünüyorum. Pro takısı alarak gelecegi söyleniyor, bakalim, kismet...
    Onerebileceginiz alternatifleri bekliyorum...
    Teşekkürler. ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim aman diyim s7 edge falan alma samsung servisi görüntülerdeki metal çerçevedeki çizik yüzünden cihazı garanti kapsamından çıkarttı ekrandaki siyah çizgilerin sebebi o küçük çizikmiş yani samsung servisi cihazın bu kadarcık çizikle bu hale gelebileceğini söylüyor Bir değil 2 telefon alınacak ! COK YARDIM:) Bir değil 2 telefon alınacak ! COK YARDIM:) Bir değil 2 telefon alınacak ! COK YARDIM:)

• ilkerburak546 İ kullanıcısına yanıt
    Çok üzücü hocam, can sıkıcı bir durum, geçmiş olsun... hakkınızı arayın tüketici hakem heyeti bilir kişi raporu falan ne gerekiyorsa uğraşın derim.

• maidonisse M kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim sonuna kadar uğraşacağım bu fırsatçılara müstehak
  • annenize iphone 5s veyahut iphone se alabilirsiniz kibar bir telefın ve yeteceğini düşünüyorum, se alırsanız 6s e yakın özellikleri 3-4 sene sıkıntısız kullanır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.