Şimdi Ara

Bir dev satılıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MyDizayn İnternet Technology 5 yıldır elinde bulundurduğu domaini satışa çıkarıyor... Mydizayn.com.tr , mydizayn.net.tr alan adlarını satılan alan şirket 5 yıldır elinde bulundurduğu mydizayn.net i satışa çıkardı ilgilenen arkadalar ve firmalar info@mydizayn.net ve info@mydizayn.com.tr adresine mail atmaları gerekmektedir...

• dev'mi ?
  • gulunc olmus biraz...
  • MyDizayn 'nın bu başlık hakkında bilgisi bile yokmuş ben iletişime geçtim güzel domain olduğu için. Lakin domainin satıldığı doğru ve 5 yıldır bu işin içinde iyi bir yerde yakalamışlar ve Türkticaret ile çözüm ortağı. Doğal olarakta istedikleri fiyat az bir rakam olmayacaktır.
  • .com.tr alan adlarının satışı alan adı yönetimi tarafından yasal anlamda yasaklanmıştır. bu forumdan yada herhangi bir yerden biriwww.nic.tr ye girip şikayet ederse ilgili kişiler hakkında yasak işlem başlatılır ve uyduruk bir yasal işlem değil. umarım .com.tr yi satan yada alan bu bilgiyi biliyordur. ki kanımca meraklı çoktur mutlaka biri şikayet edecektir..

Saygılarımla..
  • mydizayn.net 'i satıyorlar com.tr yi değil
  • Arkadaşlar yalnış anladınız sanırım benim mydizayn la ilgim yok bi internet sitesinde okumuştum bu haberi bende ilgilenen olur belki diye yazdım.. Haberin Linkini arıyorum bulursam size vercem..
  • EEEE napalım yani o satılıyor diğeri alcak o devam ettircek yani bir kaybımız yok!
  • @TasarımHaber

Bu işten anlamıyorsun sazan gibi atlıyorsun herşeye bari susta saygını göster adam sansınlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

@TasarımHaber

Bu işten anlamıyorsun sazan gibi atlıyorsun herşeye bari susta saygını göster adam sansınlar...

@Eltun

Benim bir kaybım yok bu işte eskiyim ve çok güzel kaynaklarım var nette ama bunu hiç duymadım, duymaya da ihtiyacım yok ben kendim kendime yeterim,

Yoksa hakaret etmesini bende bilirim de seviye düşüyo biliyon mu?
  • LÜTFEN BU TARZ MESAJLARINIZI WEB MAGAZİN BÖLÜMÜNE YAZIN! BURASI WEB MASTER KAYNAK BÖLÜMÜDÜR!
  • TasarımHaber

Moderatörmü oldun sen Web magazine neler yazılacağını biliyormusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

TasarımHaber

Moderatörmü oldun sen Web magazine neler yazılacağını biliyormusun

BİRAZ OKUMA YAZMAN VARSA GÖRÜRSÜN ADI ÜSTÜNDE "WEB MAGAZİNE" WEB İLE İLGİLİ TÜM SATILIK İLANLARI, FIRSATLAR VS. KONULARIN YERİ ORASIDIR

SAYGILARIMLA,

TasarımHaber
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.