Şimdi Ara

Bir dost arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyundan tanıdıgım kimse yok zatende yeniyim oyunda bankamda 1.5m param ve gereksiz bir ton itemim var..en baba silahım +8 wood staff :)

Şimdi ben yeni bir ac.. açıyorum ve açtığım bu acc. e malalrımı aktarmak istiyorum bunun içinde tek yapabileceğim şey bir arkadaşın yardımı...

Bu yüzden ares 3 te bana 15-20 dakikasını ayırabiliecek birisi varmı??

Artık malları çalarsa da çalsın bişi diyemem ama dediğim gibi zaten çokta kıymetli bir şeyim yok..

Teşekkürler

• dies'de olsaydın keşke yardım ederdim
  • ben de yardım edemem ama yerinde olsam manese gecerdim
  • Bencede yeni isen direk manese geç ii bi yerlere gelebilirsin ares cok eski bi server orada kendini fazla belli edemezsin.Orada herez 70 e kasmıs !Bence sen manes e geç dh clanınada alırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswet -- 3 Temmuz 2006; 0:45:22 >
  • nick yaz yeterlı yrdm edelım
  • KARDEŞ SEN DAHA YENİSİN AMA 55 FALAN OLUNCAQ BEN NİYE ARESTE CHAR AÇTIM DİYE SÖYLENİRSİN
  • baba topic i gormedim orda da bi charecter vardı bende ama şimdi lazımsa sole !
  • Arkadaş arıorum demen yanlış düşüncen cok yanlış bence hemen ban demek ıstemıorum ama kızgınlıgımı ıfade eden en iyi gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: avrad_magician

Arkadaş arıorum demen yanlış düşüncen cok yanlış bence hemen ban demek ıstemıorum ama kızgınlıgımı ıfade eden en iyi gif

seni agresif arkadaşım ne oldu da kızıon ki arkadaşa yardım istemiş usul usul bi suçu bi günahı mı var adam gel sana 500m vercem dese yine ban ban yazarsın sen ne ilginç insanlar var yaa

• arkadaşın birisi nick yaz yarım edelim demiş
    bende bugün açtım sabah
    nick daha belli deil
    sen yazarsan pm atarım bu arada humanım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.