Şimdi Ara

Bir dramın adı: Dell 7559(amazon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Muchard Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon'da keşif turu atarken 760$ gibi bir fiyata oyun bilgisayarı gördüm. Özellikleri ve ulaşılabilir fiyatıyla tamam dedim bu benim kalemimde bir bilgisayar. Siparişi verecektim ki Amazonun bu laptopu Türkiye'ye yollamadığını gördüm. This item does not to ship Turkey yazısı. Eminim bu fiyat aralığında bilgisayar arayan benim gibi öğrenci çok. Ve eminim ki Türkiye'den düşük donanımlı yerine böyle bir bilgisayarı beğenecek arkadaşım da olacaktır. Bu başlık onlara bir çağrıdır. Varsa bir yolu Amazona toplu olarak mail atalım ya da herhangi bir yolla bizim ülkemize de yollamaları için onlara ulaşalım. Bu konuda deneyimi olan ya da böyle birşey olur mu olmaz mı noktasında fikri olan arkadaşım varsa neler yapılabileceğini tartışmak isterim. Ülkemizdeki teknik servis eksikleri,teknoloji mağazalarının müşteri memnuniyetine önem vermemesi gibi konulardan bıktığım için artık elektronik alışverişlerimi Amazondan yapacağım. Ben de böyle yapabilirim diyen varsa gelin istediğimizi almaya çalışalım.
    Edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muchard -- 23 Kasım 2015; 21:30:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış biliyor olabilirim ama gümrükte takılır yurtdışından biri getirmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu haliyle sipariş veremem evet gümrüğe kadar da gelemez muhtemelen çünkü Amazon yollamıyor Türkiye'ye. Ben yollamaları için toplu bir talepte bulunalım diyorum.
  • Bende Asus rog fiyatını gözüme kestirmiştim. Ben varım ama yılbaşına kadar kesinleşmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir ay içinde kesinlikle alacağım diyen arkadaşlarla özelden ne yapılabilir konuşabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz işlemler için amerikadaniste.com tarzı firmalar var. İncelemenizi öneririm.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taktun -- 25 Kasım 2015; 13:16:01 >
  • o fiyata %20 vergi + kargo parası da dahil et .) .. türkiyeye yollamaya başlasa da kafadan 200 dolar fazla yazar orda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.