Şimdi Ara

Bir drone alacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haklısınız ben yanlış biliyormuşum aletin stabiletesini havada asılı kalışını tepkilerinin keskinliğini falan görünce ve piyasada 400 500 liraya satılan dandik dronlarla karşılaştırınca fırçalı olamıyacağı kanaati oluşmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tello 16 yaşına kadar çocuklar için bence bire bir, biraz pahalı ama parasını hakettiğini düşünüyorum. İdeal olanı yrtişkinlerde spark, profesyoneller için ise daha üst modeller

• Beyler peki jj pro x5 ile aden x66 arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz? Ikisi de yakın fiyatlar veyahut bunlar değilde aynı fiyata başka bir cihaz mi önerirsiniz? Ilk droneum olacak, evde ki oyuncak helikopter ile el alışkanlığı kazandığımı düşünüyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • whophoper W kullanıcısına yanıt
    JJ Pro dronelar daha sağlam olur.
    Jjrc nin üst modeli zaten

• konunun üstünden geçti ama şimdi yazayım. Ben sjrc f11 dronunu aldım fırçasız ve bence gayet güzel. 20-25 dk arası uçuyor, gps özellikleri falan çoğu şeyi var. parasını sonuna kadar hak ediyor. ama aliexpresste 500gr altında yazıyordu ben baktığımda 520gr oluyor ağırlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtweenBeTay

konunun üstünden geçti ama şimdi yazayım. Ben sjrc f11 dronunu aldım fırçasız ve bence gayet güzel. 20-25 dk arası uçuyor, gps özellikleri falan çoğu şeyi var. parasını sonuna kadar hak ediyor. ama aliexpresste 500gr altında yazıyordu ben baktığımda 520gr oluyor ağırlığı.
    fırçasız drone alarak iyi biri iş yapmışsınız hayırlı olsun iyise bende alcam
  • Gg kullan hocam, bende de parrot bebop 2 var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.