Şimdi Ara

Bir DVD de bütün vista sürümleri var bu işi anlayamadım,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, piyasadan aldığım bid dvd nin içerisinde vista nın tüm sürümleri var ve çalışıyor, nasıl oluyorda bir dvdye hepsini aldırabiliyorlar acaba? Hepsi SP1 li ve Türkçe....Sizce hangisi daha iyidir? sistemim 1.sıradaki aşağıda yazılı...
    fakat sistemimde XP home SP2 kurulu, vistaya geçeyimmi diye düşünüyorum fakat hangisini kuracağımı şaşırdım, kimsi kurma diyor herkes XP ye geçiyormuş, birde proğramlarda ve oyunlarda sıkıntı uyumsuzluk yaşarmıyım vista kurarsam, hangisi bu sistem için uyumlu olabilir sizlerce??

• Aslında o DVD de sadece Vista Ultimate var Diğer versiyonlar Ultimate nin kırpılmış hali olduğu için o versiyonlar seçildiğinde bazı dosyalar eksik kuruluyor hepsi bu.

Açıklayıcı bir resim ekliyim..

Vista Sürümleri Arasındaki Farklar

Bir DVD de bütün vista sürümleri var bu işi anlayamadım,
  • Vistayı kur. Sıkıntı ve uyumsuzluk yaşamazsın. İlk zamanlar sürücü sıkıntıları vardı ve sorunlar oluyordu ama şimdi her şey gayet güzel. İşlemcin 64 bitse vista ultimate 64 bit olanını kur. Pişman olmazsın.
  • Gerilla tşk ederim açıklayıcı anlatımın için, birşey daha sorayım vistanın herhangi bir versiyonunu kurduk diyelim harddsikler ise SATA2 bunları vista aynı olarak görüyormu? yoksa bir ayar falan gerekirmi acaba?
  • Gerekmez.
  • quote:

Microsofun kendisi tarafından çıkarılan orjinal Türkçe, service pack 1 içeren sürüm. Üzerinde kesinlikle oynama vs. yapılmadığı için istediğiniz gibi vlite vs. ile değişiklik yapabilirsiniz.

2 Adet Dosya var
    Vista 32 bit SP 1
    Vista 64 Bit SP 1

x86 and x64 , Tüm Diller

1. Microsoft Windows Vista Ultimate Edition

2. Microsoft Windows Vista Business Edition

3. Microsoft Windows Enterprise Edition

4. Microsoft Windows Vista Home Basic Edition

5. Microsoft Windows Vista Home Premium Edition

6.19 GB 2 dosya

(Link yok)

Bana yakın biri varsa 2 DVD verebilirim ( Aktivasyonsuz )

http://www.microsoft.com/turkiye/windows/products/windowsvista/editions/choose.mspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Şubat 2009; 17:17:35 >

• Arkadaslar bende vista ultimate 64bit kurmak istiyorum masaustu pc ime fakat internetten indirmek benim icin olanaksiz kotali internetim var.IStanbul avrupa yakasinda oturuyorum (etiler) bana yakin bir semtte oturan bir kisiden temin etmek istiyorum 20ytl verebilirim.Veya bu cevrede nerden alabilirim bu dvd yi yardimci olursaniz cok sevinirim.
  • Ben Bahçelievlerdeyim.

Zincirlikuyudan atla metrobüse şirinevler durağında in, turnikelerin önünde vereyim dvdyi.

pm atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Şubat 2009; 17:16:04 >
  • PM attim cikicam yola simdi sizden cvp bekliyom pm den.Tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.