Şimdi Ara

Bir erkekte tip her şeydir arkadaşlar (SS)li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
3
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • up
  • Kızlar kendinini ezen erkeklerden hoşlanıyor kimse hayır falan demesin
    Bu zamana kadar bir kıza bile kabalık etmedim tipim de kötü değil boy dışında giderim var. Hala 1 tane sevgilim olmadı çünkü sert serseri biri değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nano6824

Kızlar kendinini ezen erkeklerden hoşlanıyor kimse hayır falan demesin
    Bu zamana kadar bir kıza bile kabalık etmedim tipim de kötü değil boy dışında giderim var. Hala 1 tane sevgilim olmadı çünkü sert serseri biri değilim

hocam zaten bunu bütün dünya kabul etti kızlar %80 keko seviyor %19 sert %1 kılıbık kendine sözünü geçiren
  • quote:

Orijinalden alıntı: nano6824

Kızlar kendinini ezen erkeklerden hoşlanıyor kimse hayır falan demesin

kaçırdığın bişey var.kızlar önce beğenir hatta hepimiz önce beğeniriz.beğendikleri insandan HERŞEYİ bekler.kızacaksa ezecekse üzecekse o üzecek.

kafalarındaki o karakter beğendiği insanda olmalı.yani bi kız beğenmediği birisini sırf kaba kendinden emin falan diye sevmez.önce sever malesef ki sonra anlamlar yüklemeye başlar.o kafasındaki anlamları.beğendiyse zaten saçmasapan tripleri,kötü espirileri ,çocuğun görmezden gelmeleri bile GÜZEL ve ANLAMLI gözükür.

yani sen iyi de olsan kötü de olsan kız önce beğenmediyse yapacak bişey yok.boşuna karakterinizden ödün vermeyin.olayın gram bunla alakası yok.olay dış görünüş.tabi tanışmak ve ilerlemek için.

• yuqarı
  • Dün iş yerinde kulaklarımla duydum,hakkaten tip çok şey. Belki herşey dgl çene ve parada önemli ama tip çok şey arkadaş,is göruşmesi,iş hayatı,hatta aile bile için geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.