Şimdi Ara

Bir FENERLİ gözüyle GALATASARAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fastfurious

ben olumune galatasaraylıyım

1 ALLAH sevgısı
    2 AİLE sevgısı
    3 GALATASARAY sevıgısı

bunlardan ılk once sunu demek ıstıyorum bır fb lı bıze gelıpte kardes olalım demeyın bız sızınle kardes asla olmayız sakın fenerbahce formasıyla gs taraftarlar arasına gırmeyın sımdıden ıza edıyorum ecelınıze susamayın bız KRALIZ OKADAR BIZ KADIKOYUN ORTASINA GS BAYRAGINI DIKMIS ADAMLARIZ SIZ ISE SADICE GS STORE LERIN CAMLARINI KIRARSINIZ YUREGINIZ OKADAR....

diyosun...
  • quote:

ben olumune galatasaraylıyım

1 ALLAH sevgısı
    2 AİLE sevgısı
    3 GALATASARAY sevıgısı

bunlardan ılk once sunu demek ıstıyorum bır fb lı bıze gelıpte kardes olalım demeyın bız sızınle kardes asla olmayız sakın fenerbahce formasıyla gs taraftarlar arasına gırmeyın sımdıden ıza edıyorum ecelınıze susamayın bız KRALIZ OKADAR BIZ KADIKOYUN ORTASINA GS BAYRAGINI DIKMIS ADAMLARIZ SIZ ISE SADICE GS STORE LERIN CAMLARINI KIRARSINIZ YUREGINIZ OKADAR....

Hiç mi ailende Feneri tutan birisi yok. Onlarada bunu diyebilir misin? Misal baban Fbyi tutsa diyebilir misin? Zannımca diyemessin çünkü kafanı kırar. Bende Gslıyım ama holiganlık futboldan anlamamaktır, cahilliktir. Akıllı insan holiga olmaz. Fanatik bile olmaz. Futbol kalitesine bakar, zevk alır o kadar.

• babamda benım gıbı GS lı ama abım FB lı ve benım ne bok oldugumu bılıyor ve benım yanımda gs ıle bır tane kotu laf koyamaz koydurtmam ben fanatıgım varmı otesı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

adam bütün fenerbahçe kelimelerini küçük harflerle yazmış galatasaray ı ya hepsini büyük yada G si büyük yazmış hangi takımlı olduğu belli bunu yapan çok gsli gördüm.Ben fenerbahçeliyim allah fenerbahçe nin belasını versin galatasaray en büyük.Bırak yaw.

+1907
  • quote:

babamda benım gıbı GS lı ama abım FB lı ve benım ne bok oldugumu bılıyor ve benım yanımda gs ıle bır tane kotu laf koyamaz koydurtmam ben fanatıgım varmı otesı
    Holiganım de.
  • quote:

babamda benım gıbı GS lı ama abım FB lı ve benım ne bok oldugumu bılıyor ve benım yanımda gs ıle bır tane kotu laf koyamaz koydurtmam ben fanatıgım varmı otesı

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

quote:

Holiganım de.

• valla arkdaşlar ne diyeyim hayattan hiç bir beklentisi olmayan insanların holigan olabileceğini düşünüyorum. ben de GS lıyım mesela takımımı seviyorum ama bi yere kadar. bir takım için kavga etmek; maaşının yarısını bi maça vermek(derbiler); takımına ailesinden daha fazla değer vermek; takımı için ağlamak gibi şeyler yapılmaz ama yapanlar da var ki söylüyorum. bu şekildeki insanlar ya çok fakir olduğu için hayatlarındaki maddesel boşluğu bu şekilde aşırı bir tutkuyla doldurmaya çalışan insanlar; ya yaşı çok genç olduğu için kendini, hayatı tanıyamaya ve kişiliklerinin gelişme safhasında olan insanlar; yada ruh hastası olarak nitelendirebileceğimiz insanlar holigan veya aşırı fanatik olabilirler . onun dışında aklı başında, hayattan birtakım beklentileri olan, yaşama amacı olan, hayatta sevdiği ve değer verdiği insalar olan insanların holiganizme veya aşırı fanatizme yönelebileceğini düşünmüyorum.

• FB-GS DERBİSİ TÜRK MEDYASININ ŞİŞİRMESİNDEN YARATILMIŞTIR.AVRUPA DA KİMSE BU DERBİYİ BİLMEZ.HATTA FENERİ HİÇ TANIMAZ.ARSENALİ,LİVERPOOLU,MİLANI,JUVENTUSU,INTERİ,RANGERSI,CELTİCİ,MANCHESTERİ DURURKEN BÖYLE KOMİK Bİ ŞEYİ CİDDİ HABER YAPMAK AYIPTIR.AVRUPAYA KENDİNİZİ GÜLDÜRMEYİN.
    AYRICA Bİ ARKADAŞ BU LİGDE BJK-TRABZON OLSA KİMSE MAÇ SEYRETMEZDİ DEMİŞ,O DAHA DA KOMİK OLMUŞ,BİRİLERİ KENDİNİ BEŞİKTAŞ TARAFTARIYLA KIYASLAMAYA ÇALIŞIYOR.
    TÜRKİYE KUPASINDA FB-GS FİNALİNİ 19000,BJK-SAMSUN MAÇINI AYNI HAFTA 25000 KİŞİ SEYRETTİ.MEDYA DOLDURUŞUNA GELMEYELİM,KENDİMİZİ GÜLDÜRMEYELİM.

• fen fenerliyim dermişim ama galatasaray bu sene daha iyi oynadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: babacan20

FB-GS DERBİSİ TÜRK MEDYASININ ŞİŞİRMESİNDEN YARATILMIŞTIR.AVRUPA DA KİMSE BU DERBİYİ BİLMEZ.HATTA FENERİ HİÇ TANIMAZ.ARSENALİ,LİVERPOOLU,MİLANI,JUVENTUSU,INTERİ,RANGERSI,CELTİCİ,MANCHESTERİ DURURKEN BÖYLE KOMİK Bİ ŞEYİ CİDDİ HABER YAPMAK AYIPTIR.AVRUPAYA KENDİNİZİ GÜLDÜRMEYİN.
    AYRICA Bİ ARKADAŞ BU LİGDE BJK-TRABZON OLSA KİMSE MAÇ SEYRETMEZDİ DEMİŞ,O DAHA DA KOMİK OLMUŞ,BİRİLERİ KENDİNİ BEŞİKTAŞ TARAFTARIYLA KIYASLAMAYA ÇALIŞIYOR.
    TÜRKİYE KUPASINDA FB-GS FİNALİNİ 19000,BJK-SAMSUN MAÇINI AYNI HAFTA 25000 KİŞİ SEYRETTİ.MEDYA DOLDURUŞUNA GELMEYELİM,KENDİMİZİ GÜLDÜRMEYELİM.

sen Besiktaslisin galiba

devam et

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.