Şimdi Ara

Bir Film Vardı......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bundan 5-6 yıl önce tv de izlediğim bir film vardı.tekrar izlemek istiyorum ama adını bilmiyorum filmi tarif etmeye çalışayım sizde bana yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim.

30 yaşlarında bir adam benzin istasyonunun marketine giriyor bi gofret alıp cebine koyuyor cebinde silah varmış gibi gösteriyor market sahibini filan tehtid ediyor.markette bir de kız var.kızın e36 kasa (98 model)kırmızı bmw 320 si var benzinliğin otoparkında.sonra adam kızı da tehtid yoluyla yanına alarak arabayı kaçırıyor.arabaya ilk bindiğinde bu araba senin mi güzelmiş vs gibi bi şeyler söylüyor.sonra kız arabanın çakmağını çıkartıp adamın boynuna basıyor filan.sonra kızla adam iyi anlaşmaya başlıyorlar polisler sürekli peşlerinde oluyor.bütün film arabanın içinde geçiyor en sonunda arabayı durdurup adamı vuruyorlar sanırım sonra kız ağıyor vs.

bu kadarını hatırlayabiliyorum filmin ismini bilen var mı

• quote:

Orjinalden alıntı: speed need

arkadaşlar bundan 5-6 yıl önce tv de izlediğim bir film vardı.tekrar izlemek istiyorum ama adını bilmiyorum filmi tarif etmeye çalışayım sizde bana yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim.

30 yaşlarında bir adam benzin istasyonunun marketine giriyor bi gofret alıp cebine koyuyor cebinde silah varmış gibi gösteriyor market sahibini filan tehtid ediyor.markette bir de kız var.kızın e36 kasa (98 model)kırmızı bmw 320 si var benzinliğin otoparkında.sonra adam kızı da tehtid yoluyla yanına alarak arabayı kaçırıyor.arabaya ilk bindiğinde bu araba senin mi güzelmiş vs gibi bi şeyler söylüyor.sonra kız arabanın çakmağını çıkartıp adamın boynuna basıyor filan.sonra kızla adam iyi anlaşmaya başlıyorlar polisler sürekli peşlerinde oluyor.bütün film arabanın içinde geçiyor en sonunda arabayı durdurup adamı vuruyorlar sanırım sonra kız ağıyor vs.

walla bu anlattığının konusu 'gönüllü rehine' filmine benziyor ama aralarındaki tek fark benim dediğim filmde adam bankayı soymak için girdiğinde bir kadını rehin alıyor ve film arabayla geçiyor sonra iyi anlaşmaya başlıyorlar dahası aşık oluyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: edge24

quote:

Orjinalden alıntı: speed need

arkadaşlar bundan 5-6 yıl önce tv de izlediğim bir film vardı.tekrar izlemek istiyorum ama adını bilmiyorum filmi tarif etmeye çalışayım sizde bana yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim.

walla bu anlattığının konusu 'gönüllü rehine' filmine benziyor ama aralarındaki tek fark benim dediğim filmde adam bankayı soymak için girdiğinde bir kadını rehin alıyor ve film arabayla geçiyor sonra iyi anlaşmaya başlıyorlar dahası aşık oluyorlar

yok bu benim dediğimde bmw vardı

• sanırım aradığın film bu , zamanında ben de sevmiştim bu filmi nedense

The Chase (1994)

Bir Film Vardı......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizzyblue -- 25 Ocak 2007; 21:31:02 >

• evet, film The Chase di.
    eğlencelik, izlenebilir güzel bir filmdi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızca bir dizi değildi
    4 hafta önce açıldı
    Bir film izlemiştim.
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.