Ben Kemal Sunal'ın bütün filmleri ne zaman oynarsa seyrederim
lotr serisinin filmlerini 10'dan fazla kere izledim herhalde...Binlerce defa bile izleyebilirim...Muhteesem!
filme göre değişiyor bazı filmleri 1 kere bazılarını 10 kere bazılarınıda 15 kere izlerim
SINIR TANIMAM KEMAL SUNAL VE CUNEYTİ SAYMAZSAK ÇÜNKÜ ONLAR 20 OLDU BELKİ YABANCI FİLMLERDE 6-7 KERE İZLEDİĞİM FİLMLER VAR
quote:
Orjinalden alıntı: webstar
SINIR TANIMAM KEMAL SUNAL VE CUNEYTİ SAYMAZSAK ÇÜNKÜ ONLAR 20 OLDU BELKİ YABANCI FİLMLERDE 6-7 KERE İZLEDİĞİM FİLMLER VAR
The Hulk'ı 3-4 kere baştan sona izledim. Birkaç kere de kesik kesik birkaç sahnesini izledim. Bana kalırsa muhteşem bir yapım. Hele o sonda "Take it all!" diye bağırışına bitiyorum Hulk'ın. Bir de StarWars serisini Episode1 dışında (VCD'sini yakında alacam inşallah...) 2 kere baştan sona ve kesik kesik olarak da birkaç kere izledim.
#1 abartmışsın sen ya bende izledim 20 kere
Kemal Sunal'ın filmlerini hepsini en az 15-20 kere izlemişimdir. Kadir İnanır'ın filmlerinide baya izlerim. Özellikle Tatar Ramazan
Yabancı filmlerden; İYİ KÖTÜ ÇİRKİN ( 1 numara) Cesur Yürek Yeşil Yol Godfather Forest Gump Yüz Yüze Son Kale Çakal Zor Ölüm 1,2,3.. Kaya ....................... ilk aklıma gelenler 100 kere izlesem bıkmam.
VaLLa kafa bi fiLm oLursa ki Bu ya Komedidir yada Korku
3 ker ye kadar izLerim... YeterLidir bence
aMa bi raPPEr Tarzı (super ot,aLi-g,beceriksizLer) fiLmLer oLursa cnm sıkıLıncaya kadar izLerim ki Canımın SıkıLacagını
SAnmıorum..
walla 14 kere izlediğimi hatırlıyom
bence film 2 veya 3 defa izlenir...
walla bir kuzenim var adam kemal sunal filmlerini ezbere biliyor her bölümü 10 ar defa izlemiş olmalı
abi kemal sunal ve sener sen filmlerini ezbere biliyom herhalde komedi filmleri izleniyo ama digerleri sıkıyo
Fellowship of The Ring:8 The Two Towers:4 Return of The King:3
filme göre değişir tabi, bazıları aradan zaman geçtikçe hep izlenebilir bile...
quote:
Orjinalden alıntı: öz raptor
filme göre değişir tabi, bazıları aradan zaman geçtikçe hep izlenebilir bile...
azdır böyle filmler ama...
quote:
Orjinalden alıntı: bart simpson
abi kemal sunal ve sener sen filmlerini ezbere biliyom herhalde komedi filmleri izleniyo ama digerleri sıkıyo
abi ne anlıyorsunuz bu kemal sunal filmlerinden haa?
Eşşoğlu eşşek diyerek milleti güldürüyo sadece...
En fazla 4 kere izlenir bea
Bir filmi iki kereden fazla izlemem. Zaten izlesem de canım sıkılır. O filmi harddiskimden seilerim. CD'ye bile kayıt etmem, uğraşamam.
quote:
Orjinalden alıntı: Deep Impact
quote:
Orjinalden alıntı: bart simpson
abi ne anlıyorsunuz bu kemal sunal filmlerinden haa?
Eşşoğlu eşşek diyerek milleti güldürüyo sadece...
yok şimdi Kemal Sunal filmlerine haksızlık etmeyelim.Ben de tvde çıkınca izlemiyorum ama izlemememin nedeni çok fazla kere yayınlanması..Bence komik filmler.ama şahsen zaten komedi filmlerini fazla sayıda izlemem..ama izleyene de hak verirrim