sağ ayağının iyi olduğunu düşünürsek alex te fena sayılmaz
sizi alex amba korkutmuş be alex le hagiyi kıyaslanmaz bu kıyaslamalara kızanlar neden caruscanın gelceğini duyunca görmeyi bırak adını ilk duyunca alexle kıyasladınız ricardinho geldi yine kıyasladınız yanıldınız delgado geldi yine yanıldınız lincolnde belki yanılır belki yanılmassınız ama zararlı siz çıkacaksınız
ben bir galatasaraylı olaraktan bunu çok saçma buluyorum lincolnün alexle kıyaslanmasını çok saçma alex bir ölçü birimi olmamalı herkezin oynadığı futbol kendineher oyuncunun diğerinden iyi oynadığı bir maç var ne alex her maç süper ne lincoln nede delgada
Alexin Lincoln"dan üstün olduğunu düşünmüyorum, Lincoln daha iyi tabiki. Adamin ayağina top geldiyinde bir pozisyon demek, ama Alex koşmuyor öyle bir frikik atip bir tanede güzel hareket yapmakla olmaz bu.
galatasarayın yediği kontralarda hep lincolnün kaptırdığı toptan ama bi gs li olark maçı at gözlükleriyle izlemiyorum aynısını hasan yapıncaa kızıyordunuz ama
koca forumda matematik profesörü yokmu
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
galatasarayın yediği kontralarda hep lincolnün kaptırdığı toptan ama bi gs li olark maçı at gözlükleriyle izlemiyorum aynısını hasan yapıncaa kızıyordunuz ama
Galatasaray kaç tane kontratakdan gol yedi ?
Daha doğrusu Galatasaray gol yedimi
quote:
90 dakika programı,Hıncal Uluç'tan (ç)alıntı.
quote:
Orjinalden alıntı: TargetMan
quote:
90 dakika programı,Hıncal Uluç'tan (ç)alıntı.
hıncal abimizden (ç)alıntı olduğu doğrudrama bu gerçek bende böyle düşünüyorum bu arada bi üstteki arkadaş yediği kontradan kastım kalemizdeki tehlikeler
@targetman ama hıncal uluç haklı değil mi?
hay ağzına sağlık MTC.
quote:
Orjinalden alıntı: li0n
quote:
Orjinalden alıntı: AragorN@MIK
5 i 5 kuruştan 5 alex kaç lincoln eder?
sadece linconlun sağ bacağı yapar
ne komik arkadaşlar var ya
Wallah 3 ünü toplasan 1 ALEX edmez
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
Wallah 3 ünü toplasan 1 ALEX edmez
tam ben diicektim baktım mesajlara en son mesajda sen demişinbanada +1907 demek düşer
Madem öyle alex çok iyi ... Avrupa da niye yok bu adam ? Avrupaya neden transfer olmuyor? O kadar iyi adamsa milan barcelona arsenal peşindeydi bu adamın...
Küçük maçların büyük adamı alex işin özeti bu gol atıyor diye bayılıyorsunuz adama...
Bu arada Oftaş maçında oynuyor mu alex? Radyoda adını hiç duymadımda...
Lincoln Shalkede iken keşke Alex ile takas edebilsek diyen fenerliler nerde?
quote:
Orjinalden alıntı: freestyle_
Madem öyle alex çok iyi ... Avrupa da niye yok bu adam ? Avrupaya neden transfer olmuyor? O kadar iyi adamsa milan barcelona arsenal peşindeydi bu adamın...
Küçük maçların büyük adamı alex işin özeti bu gol atıyor diye bayılıyorsunuz adama...
Bu arada Oftaş maçında oynuyor mu alex? Radyoda adını hiç duymadımda...
Wallah Biz ALEX e ÇOK ÇOK iyi demiyoruz MİLAN da da oynayacak adam demiyoruz.. ama TR nin en iyisi ALEX diyoruz.. Siz LİNKONL ne Çok ÇOK iyi diyorsunuz 3 tane ALEX eder diyorsunuz.. hela hela en çarpıcı lafınız ise şu : LİNKOLN için AVRUPANIN EN İYİ 10 NURASINI TRANSFER ETTİK DİYORSUNUZ...
bazı gsli arkadaşlarım var diyorlar ki Lincoln'u çekemedikleri için diğer oyuncular baskı yapıp milli takıma çağrılmasını istemiyorlarmış
vay be ne adammış yaw
quote:
Orjinalden alıntı: go_spurs_go
bazı gsli arkadaşlarım var diyorlar ki Lincoln'u çekemedikleri için diğer oyuncular baskı yapıp milli takıma çağrılmasını istemiyorlarmış
vay be ne adammış yaw
Onu bırakta Alex Fb' e geldikten sonra neden milli takımdan çekildi onu tartışalım.
Ben herhangi bir Fb liyle Lincoln Alex tartışmasına girmem bilirim ki ikisi farklı tarz oyuncu. Daha iyi bildiğim bir şey varsa Lincoln takıma katkısı daha iyi olan bir futbolcu... İzleyin karar verin .
ankara izmir arası 750 km dir ankara'dan yola çıkan bir araç 4 saat sonra izmirden çıkan araçla karşılaştığına göre ankarayla izmirin toplam nüfusu kaçtır?