Şimdi Ara

bir garip arıza yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar öncelikle konuyu nereye ne isimle açacağımı bilemedim o yüzden bu şekilde actım. Şimdi ben de acer 5552g laptop var. Bir ay önce laptop çalısıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu. Bilgisayarı ısıtınca düzeliyordu bi süre. Bilgisayarcıya götürdüm bir hafta kadar düzgün çalıştı sonra tekrarladı. Yine aynı bilgisayarcıya verdim. Adam bu aynı sorun değil her şey düzgün çalışıyor ben de anlamadım dedi. Bilgisayarda 2 tane 2 gb ram var adam bunlardan birini kaybetmiş farklı ram verdi onun yerine. Neyse eve geldim artık ısıtıp kullanırım diye. Bu sefer de ekran zaten gelmiyor hem de on dakika sonra kendini kapatıyor. En son internette bi yer buldum oraya gönderdim ordaki de sorunu bulamadı. Chipset diye gönderdim ama chipsette arıza yokmus. Yardımcı olursanız cok sevinirim cidden. Yeni mezun oldum is yok yeni laptop alacak para yok 400 liraya kadar gözden çıkardım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Sizce neden olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakarttan ekrana goruntu aktarimini saglayan flex kabloda sorun olabilir aklima baska da bir secenek gelmiyor. Analog bir monitorunuz varsa vga kablo ile pcyi bu monitore baglamaya calisin goruntu gelirse flex kablo arizasi olma ihtimali yuksek. Rami kaybeden bilgisayarcininda bir daha kapisinin onunden bile gecmeyin, isini ne kadar ozenli yaptigi belli oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes o laptop un invertor u arizali. Tamamen invert hatasi. Bunu rahatca soyleyebilirim.

• Peki nasıl düzeltilebilir az çok anlıyorum kendim yapabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_1321 -- 13 Aralık 2014; 18:31:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.