Şimdi Ara

Bir garip aşk Lütfen yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yapmalıyım bu saatten sonra? kızı arayıp kesin bi cevap mı isteyim
    yoksa biraz daha bekleyim mi ? mesaj mı atıyım ne diyim
    şu an hiçde sağlıklı düşünemiyorum hata yapma olasılığım yüksek yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRagoN

ne yapmalıyım bu saatten sonra? kızı arayıp kesin bi cevap mı isteyim
    şu an hiçde sağlıklı düşünemiyorum hata yapma olasılığım yüksek yardımcı olun lütfen

zamana bırak seviyorsa seni arayacaktır,sevmiyorsada ısrar etmeye gerek yok ''beni sevmeyeni bende sevmem'' hesabı. ayrıca bu güne kadar ne kadar kızı yanlız bırakıp aramadıysam hepsi geldi, çünkü zamanında ben onların üstüne gitmiştim eskisi gibi ilgi bulamayınca bu sefer onlar geliyor, bu taktik kesin tutar tek yapman gereken sabırlı olup beklemek.

• quote:

ya abicim bu kadar bekledim diyosun söyle işte çek resti , madem sensiz kalmak istemiyo tıpış tıpış arıcak , isticek aklı sıra naz yapıyolar , bendede var böle bi tip 2 gün arama bak nası mesaj yağmuruna tutuyo ay cnm noldu bitanem diye..

KISACASI SÖYLE GİTSİN ÇEK RESTİ, OLMASSA DEDİM YA SENİN T.ŞAKLARIN SAĞOLSUN!!

• düşüncem aramayacam onu ama rest de çekmeyecem bekleyecem o arayıncaya kadar aradığı zamanda kesin cevabı isteyecem o zaman rest çekecem
  • quote:

Yapıcağın şey çok basit arayacaksın içinde ne varsa ona karşı ne hissediyorsan bir bir söyleyeceksin,aslında yüzüne karşı söylemek çok daha iyi olurdu neyse ne hissediyorsan hepsini söyle telefonu kapat ve normal hayatına devam et en azından topu ona atmış olursun ve içinde bişey kalmaz ...................................

Cevap gelirse gelir gelmezsede bi daha sallamazsın olur biter...............

• Kaçan kovalanır!! Bu ilkeyle hareket et abicim
  • dediklerinizi değerlendirecem beyler şimdi işten çıkıyorum 1 saat sonra evde olurum ordan yorumlara bakıcam ne olur yardımcı olun hepinize desteğiniz için çok teşekkür ediyorum yüreğinize sağlık
  • kaçan kovalanır hesabı, kendinden mahrum bırak bakalım ne yapacak. kendini boşta hissedecek mi? eger yoklugun gerçekten dayanılmaz bi hal alırsa sana döner zaten

hep derim abi kaçan kovalanır. kızla çık kendine bagla bakalım sonra da ayrıl o kız seni kolay kolay unutamazzzz...
    nerden biliyorum sevdigim kızın başına geldi bu ve o yüzden ayrıldık. bununla ilgili konu açmıştım
  • Acaba başka bir yerden bir haber mi bekliyor. aklıma bu geldi. yani hayatında bir başkası vardır belki ve onunla ayrılma aşamasındadır vs vs..
    bence bekle ama sakın armamazlık yapma.. yani en azından tel ve msn görüşmelerine devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 27 Haziran 2008; 18:44:45 >
  • hayatımda kimse olsun istemiyorum demek; daha önce kötü tecrübeler yaşadım artık üzülmek istemiyorum demektir..(yani çoğu zaman böyledir)
    kızın üstüne gitme bence. birlikte vakit geçirdikçe bağlanır zaten sana, şu an mantıklı davranmaya çalışıyo, ne kadar ısrar edersen hayır cevabına o kadar yaklaşırsın..
    tabi bunlar benim fikirlerim..
  • beyler canım çok sıkkın ya akşam aramadı mesaj çektim cvp vermedi off
    bu nasıl bi triptir ya of ya offfffffffffff
  • Kardeş bu mesajlaşmayla , telefonda konuşmayla olmaz.Bence git kızın yanına.Sakin bir yere götür ve hissetiğin her şeyi açıkla.Ve bir karar vermesini iste.Ama fazla üstünü gitme.Ne olucaksa zaten ozaman olur.

Ekleme:Hüseyin16 bekliyoruz.Hüseyinin düşünceleri seni aydınlatacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hercule Poirot -- 28 Haziran 2008; 10:21:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackk888888

Kardeş bu mesajlaşmayla , telefonda konuşmayla olmaz.Bence git kızın yanına.Sakin bir yere götür ve hissetiğin her şeyi açıkla.Ve bir karar vermesini iste.Ama fazla üstünü gitme.Ne olucaksa zaten ozaman olur.

Ekleme:Hüseyin16 bekliyoruz.Hüseyinin düşünceleri seni aydınlatacaktır.

hüseyin16 nerdesin yardım et lütfen eger bugünde aramazsa yarın gidecem kızın yanına
  • off beyler arıyorum meşgule çekiyor benimle konuşmak istemiyormusun diye mesaj çektim ama cvp bile vermedi ya napacam ben
  • Dostum senin yapacağın tek bir şey var...Kesinlikle onu arayıp sorma hiç takma..göreceksin zamanla o seni arayacak..Tabi burada senin iradende önemli iradeli olmalısın....onunla karşılaştığın zaman sakın ama sakın zaafını belli etme..çok rahat davran neşeli ol..bunalım takılma...senin için özlüyorum senin için ölüyorum modundan çık....Onu düşünme veya aklına geldiğinde başka şeylerle uğraş biraz daha sosyalleş...Geçen sene aynı durum başıma geldi...Ama tıpa tıp aynısı...Çok güzel bir kızla tanıştım bir ortamda...aramızda birşeyler oluştu zamanla....Bana öyle yakın davranıyor ki sanki aşık gibi...Hadi ben ondan çok hoşladığım için belki objektif bakamadım diyelim ama bizi beraberken gören herkes bu kız sana aşık diyorlardı...Sonra bu ablam birden bire arıza yaptı işte arkadaş kalalım hesabı zamana bırakalım falan...İlk birkaç gün bayağı üzüldüm..Sonra dedim ki kendime "oğlum kendine gel napıyorsun.?Bırak hiç sallama" dedim ve aynı ortamdan onun da tanıdığı bir kızla çıkmaya başladım..Tabi ablamın etekleri tutuştu önce afalladı falan..sonra yeniden bana yaklaşmaya başladı..Ama ben acayip uyuz olmuştum ve ilk başta ne kadar güzel ve temiz hisler beslesem de intikam duygusu oluştu içimde..Ben de sırf intikam için ona ilgiye devam ettim...Denize falan gittik akşamları bara..Derken bir akşam annem antalyadayken onu eve davet ettim..Sonra da bir güzel ...sabah işe giderken "acil işe gitmem lazım dolapta kahvaltılık birşeyler var..kapıyı çekip çıkarsın" yazılı bir mesaj bıraktım..bir daha da aramadım...tabi ablam g.t oldu...defalarca aradı...bende duygularımı anlamam için bana biraz zaman ver bu arada arkadaş kalalım dedim..şimdi onunda tanıdığı kızla çıkıyorum dalgama bakıyorum...UNUTMA BİR KIZA ASLA ŞUNU DÜŞÜNDÜRTME:TAMAM NASIL OLSA BU ADAM BENİM CEBİMDE BEN DİĞER SEÇENEKLERE BAKARIM KAFAMA GÖRE BULAMAZSAM ONA GERİ DÖNERİM....ne yap ne et kızda böyle bir düşünce oluşturtma...

• quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

Dostum senin yapacağın tek bir şey var...Kesinlikle onu arayıp sorma hiç takma..göreceksin zamanla o seni arayacak..Tabi burada senin iradende önemli iradeli olmalısın....onunla karşılaştığın zaman sakın ama sakın zaafını belli etme..çok rahat davran neşeli ol..bunalım takılma...senin için özlüyorum senin için ölüyorum modundan çık....Onu düşünme veya aklına geldiğinde başka şeylerle uğraş biraz daha sosyalleş...Geçen sene aynı durum başıma geldi...Ama tıpa tıp aynısı...Çok güzel bir kızla tanıştım bir ortamda...aramızda birşeyler oluştu zamanla....Bana öyle yakın davranıyor ki sanki aşık gibi...Hadi ben ondan çok hoşladığım için belki objektif bakamadım diyelim ama bizi beraberken gören herkes bu kız sana aşık diyorlardı...Sonra bu ablam birden bire arıza yaptı işte arkadaş kalalım hesabı zamana bırakalım falan...İlk birkaç gün bayağı üzüldüm..Sonra dedim ki kendime "oğlum kendine gel napıyorsun.?Bırak hiç sallama" dedim ve aynı ortamdan onun da tanıdığı bir kızla çıkmaya başladım..Tabi ablamın etekleri tutuştu önce afalladı falan..sonra yeniden bana yaklaşmaya başladı..Ama ben acayip uyuz olmuştum ve ilk başta ne kadar güzel ve temiz hisler beslesem de intikam duygusu oluştu içimde..Ben de sırf intikam için ona ilgiye devam ettim...Denize falan gittik akşamları bara..Derken bir akşam annem antalyadayken onu eve davet ettim..Sonra da bir güzel ...sabah işe giderken "acil işe gitmem lazım dolapta kahvaltılık birşeyler var..kapıyı çekip çıkarsın" yazılı bir mesaj bıraktım..bir daha da aramadım...tabi ablam g.t oldu...defalarca aradı...bende duygularımı anlamam için bana biraz zaman ver bu arada arkadaş kalalım dedim..şimdi onunda tanıdığı kızla çıkıyorum dalgama bakıyorum...UNUTMA BİR KIZA ASLA ŞUNU DÜŞÜNDÜRTME:TAMAM NASIL OLSA BU ADAM BENİM CEBİMDE BEN DİĞER SEÇENEKLERE BAKARIM KAFAMA GÖRE BULAMAZSAM ONA GERİ DÖNERİM....ne yap ne et kızda böyle bir düşünce oluşturtma...

haklısın dostum ben biraz abarttım galiba kız bana değer veriyorsa elbet dönecektir eğer vermiyorsa zaten umut bağlamaya gerek yok valla ya bundan sonra takmayacam aramayacam da bugün sabah mesaj çektim günaydın mesajı cvp vermedi bundan sonra tınnnnnnn
    bakalım ne olacak ama genede onu aklımdan çıkaramıyorum

• telefon numarasını sil şu aşamada. Ben alehandronun mesajını okuyunca öyle yaptım. bknz:

http://resim.donanimhaber.com/m_24171115/mpage_1/key_//tm.htm#24171115

aynı değil ama uzak bir durum da değil.

Kızla 1 hafta boyunca mesai saatlerimiz uyuşmayacak hasretinden arayıp, mesaj çekip saçmalamak rahatsız etmek istemiyorum. Kendimi tutamayacağımı biliyorum. Bir süreliğine telefonunu sileyim. Arayacaksa o arasın. Telefonunu sildiğim ortaya çıkarsa sim kartımı kaybettim yenisi çıkarttım numaran eski karttaydı demeyi düşünüyorum.

Bakalım ben aramayınca, ilgi göstermeyince ne yapacak? İş yerinde mecbur karşılaşıyoruz işte de biraz uzak durmayı planlıyorum.
    _._

Konuyla ilgili gelişme olarak; soğukluğu gerçekten 1 günlükmüş ama %100 eskisi gibi değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 28 Haziran 2008; 16:01:39 >

• anlam veremediğim eğer istemiyorsa arayıp söylemesi neden böyle yapıyor!!!
  • kızları anlamak zor boşver takılma bunlara. sallamayacaksın... sana döner merak etme
  • kız milleti erkekleri delirtmeyi sever. :( İsterler ki oyuncakları olalım. Canları sıkıldıklarında, bize ihtiyaçları kalmadığında kullanılmış mendil gibi bizi harcarlar. Bahsettiğim konudan önceki ilgilendiğim kız ( forumda anlatmadım ) hayatımın içerisindeyken gayet aramız iyiydi mesela. Bir çıktığı varmış aşık olduktan sonra öğrendim malesef. Sonra zaten hayatımdan çıktı aynı ortamlarda olmadık şimdi arayınca telefonlarıma çıkmıyor. Halbuki duygularımdan bahsetmemiştim ona.

onun da telefonunu sildim. Zaten sonra bu bahsettiğim kız hayatıma girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 28 Haziran 2008; 16:37:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.